Skip to main content

Da, mâine dimineață, în jur de 10:00, o să fiu la Hotel Intercontinental Bucuresti, savurând o delicioasă cafea Nespresso și ascultând speakerii invitați la conferința Innovation Forum. Această conferinţă este, evident, despre puterea inovaţiei şi despre cum putem identifica zonele cu potenţial în cadrul business-ului pe care îl avem (sau plănuim să îl avem, atitudinea proactivă este încurajată). De asemenea, este vorba despre cum ne putem îmbunătăţi performanţele prin tehnologie. Evenimentul reuneşte profesionişti recunoscuţi pentru spiritul inovator cu manageri care îşi doresc să aducă un plus companiei în care lucrează.

Conform Biz, în noul context, peste 84% din directori sunt de acord că inovaţia este importantă pentru creşterea companiei, dar numai 6% sunt mulţumiţi cu performanţa lor în inovare.

Şi acum poate te întrebi ce caută o bloggeriţă de lifestyle la o astfel de conferinţă. Ei bine, curiozitatea ce mă caracterizează nu m-a lăsat niciodată să stau prea departe de orice oportunitate de a descoperi şi învăţa ceva nou. Ori dacă nici această conferinţă nu reprezintă o oportunitate, atunci ce ar mai putea fi?

Programul arată cam aşa:

innovation forum

innovation forum

innovation forum

 

Nu am uitat nici de fantasticele pauze de cafea, networking şi de pozele cu gustări şi cafea, pe care le voi posta pe Instagram şi Facebook, because this is Cristia! Dar o să vedeţi voi mâine.

Well, ţinuta e pregătită, cărţile de vizită sunt în geantă şi hai să ne facem somnul de frumuseţe!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights