Home SPA – 2 produse de la Douglas

Home SPA – 2 produse de la Douglas

De acord că a-ţi transforma baia într-un home spa pare un proiect greu de realizat în primă fază. Însă, este vorba numai despre anumite detalii care pot schimba complet perspectiva. Chit că vorbim despre lumânări, sare de baie, o muzică bună de fundal sau anumite produse, putem, din când în când, să creăm ambientul potrivit.

De mult timp mi-am propus să scriu despre cum să te relaxezi în propria-ţi baie şi uite că, odată cu primirea produselor de la Douglas, mi-am făcut puţin timp pentru asta. Am primit cele două produse din imaginea de mai jos la un eveniment organizat de Beauty Barometer şi mi-au atras atenţia două cuvinte: „home spa”.

home spa

Aşadar, vă voi vorbi azi despre spuma de duş şi crema de corp hidratantă Douglas, din colecţia Home Spa, Polynesian Dream.

Cel mai curioasă am fost să încerc spuma de duş. Am mai auzit despre un astfel de produs, dar niciodată nu am testat. Ţine locul gelului clasic de duş, are o consistenţă extrem de cremoasă şi fină. Se simte tare plăcut pe piele şi are un miros puternic de cremă hidratantă, puţin dulce.

Se foloseşte, după cum am spus, întocmai ca un gel de duş. Se aplică pe pielea udă şi se clăteşte. Ce are în plus este consistenţa cremoasă şi proprietăţile de hidratare, pe lângă cele de curăţare.

Ca pachetul să fie complet, după duş se foloseşte crema hidratantă din aceeaşi gamă. Şi nu neapărat după duş, ci oricând simţiţi că pielea vă este uscată şi deshidratată. Este puternic hidratantă, deci puţin grasă. Se absoarbe destul de repede în piele, însă, şi o lasă parfumată şi fină. Are acelaşi parfum ca spumă de duş şi puteţi vedea ingredientele mai jos.

home spa

home spa

Ambele produse au în componenţa lor ulei de kukui şi fructul noni. Evident că am fost curioasă să văd ce beneficii au aceste două ingrediente şi am făcut un mic research.

Uleiul de kukui este un ulei special foarte bogat în Omega 6, cu proprietăţi regenerante şi folosit atât pentru piele, cât şi pentru păr. El este extras prin presare la rece a fructului de kukui, o nucă de fapt denumită şi „nuca de Bancoul”. Datorită proprietăţilor puternic reparatoare, hrănitoare, regenerante, uleiul de kukui este destinat îngrijirii pielii foarte uscate, aspre, crăpate, iritate şi părului deteriorat, foarte uscat, cu vârfuri despicate. Fructul noni este un tonic general, are vitamine și minerale.

Mie mi-au plăcut foarte mult produsele şi, în special, spuma de duş. 😀 Sunt curioasă, însă, dacă voi aţi testat gama home spa sau produse asemănătoare de la alte branduri?! Kisses &  Hugs

One Reply to “Home SPA – 2 produse de la Douglas”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: