Beauty news| Melkior

Beauty news| Melkior

Şi când credeam că nimic nu poate să mă surprindă la maximum când vine vorba de Melkior, dat fiind că gama lor de produse este deja destul de variată, iată că au găsit ceva nou de adăugat la portofoliu: noua colecţie de 4 modele de Perie Ceramică Ionică Termică.

Da, da, da! Aţi citit bine!

melkior

Cele 4 perii diferă prin dimensiunea diametrului: 25, 33, 43, 53.

Fiecare perie este ideală pentru îndreptarea, netezirea şi ondularea părului în timpul uscării. Cilindrul din aluminiu tratat ceramic are peri care netezesc şi îmbunătăţesc condiţia părului. Acelaşi cilindru difuzează căldura în mod egal şi facilitează aranjarea tuturor tipurilor de păr, de la drept la ondulat. Cele mai bune rezultate sunt obţinute atunci când peria este folosită împreună cu uscătorul de păr.

În plus, părul nu se va electriza întrucât această perie emite sarcina negativă de ioni. Ceramica are proprietăţi ce asigură distribuirea în mod egal a căldurii. Turmalina este un metal semipreţios care se polarizează electric şi ajută la propagarea ionilor negativi, contracarând astfel efectul de păr electrizat. Ionii negativi eliberaţi protejează scalpul, reduc despicarea firelor, îmbunătăţesc aspectul părului dându-i volum.

Prețuri: 56.90 lei (diametru 25), 59.90 lei (diametru 33), 67.90 lei (diametru 43), 76.90 lei (diametru 53) pe melkior.ro.

Și încă ceva!

melkior

Melkior a lansat şi noua colecţie de oje semipermanente, subiect de care am început să devin destul de interesată lately. Din cauza programului foarte aglomerat, a devenit un stres să îmi fac manichiura constant. Dar e foarte important pentru mine să apar cu mâini finuţe şi manichiură cel puţin îngrijită, dacă nu perfectă. Oja semipermanentă este soluţia tuturor problemelor, rezistă aproape o lună pe unghii, iar acestea se menţin mult mai tari, nu se mai exfoliază etc. Sau aşa se întâmplă în cazul meu.

Alte avantaje ale ojei semipermanente sunt faptul că pot fi aplicate atât pe unghia naturală, cât şi pe unghia falsă, este foarte lucioasă şi rezistentă şi nu necesită piliea unghiei.

Melkior a creat peste 55 de nuanţe de ojă semipermanenta, dintre care Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever şi Ever Nostalgic sunt cele mai noi.

Ce ziceți de noutățile adus de Melkior? Cute, huh?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *