Skip to main content

Well, nu o să vedeţi aici aceleaşi nume pe care le găsiţi la un simplu search pe Google, ci exact acele 4 bloggerițe pe care le ador şi le urmăresc, deşi nu le-am spus asta niciodată. Sunt genul acela de fan din umbră. Le urmăresc pentru că şi-au găsit stilul care le avantajează şi pentru că reprezintă o sursă de inspiraţie. În plus, nu au uitat că un text de bună calitate şi ideea de storytelling fac tot deliciul şi mă conving pe mine, personal, să rup un moment din zi pentru a le admira şi citi.

  1. Andreea Chirilă – sayrouge.com

E o tipă foarte dulce, care pozează natural. Ăsta a fost primul lucru care m-a impresionat. Apoi i-am citit blogul mai în detaliu şi am rămas impresionată de „Fashion meets Culture” şi şedinţele ei foto în muzee şi case memoriale. Şi nu-s numa’ şedinţe foto, sunt adevărate articole, care au şi scop informativ şi de promovare a culturii româneşti. Mi se pare o idee de-a dreptul genială să combini moda şi cultura, iar rezultatul este admirabil.

bloggerite de fashion

Poza preluata de pe blogul sayrouge.com

2. Andreea Balaban – andreeabalaban.ro

Andreea Balaban are un stil inconfundabil – natural, puţin autoironic, dar al naibii de simpatic şi amuzant. Nu are cum să nu îţi dea o stare bună dacă o urmăreşti. Este pasionată de vintage şi colecţionează pantofi şi este o reală sursă de inspiraţie şi informaţii în sensul acesta. În plus, are şi un vlog pe care o să vedeţi tot soiul de poveşti despre cosmetice, călătorii şi modă.

3. Larisa Duță – larisa-duta.ro

Ei bine, când vreau să obţin informaţii despre produsele cosmetice organice, magazine care comercializează astfel de produse sau review-uri pe zona asta, clar accesez blogul Larisei Duţă. So far, e singura care mi-a dat sentimentul de transparenţă şi sinceritate şi are un stil foarte frumos şi senin de a scrie. Aş fi avut ocazia să o cunosc în excursia pe care a făcut-o la fabrica de ceaiuri Fares, excursie în care ar fi trebuit să merg şi eu, însă nu mi-a permis sănătatea.

bloggerite4. Denisa Luntraru – denisaluntraru.com

Când spun Denisa Luntraru, spun sfaturi utile în blogging şi monetizare – de la seo la cum să îmi fac pozele pentru blog/pinterest şi cum pot să încep să obţin bani de pe urma blogului. Mi se pare foarte drăguţ că împărtăşeşte experienţa ei cu restul blogosferei, prea puţini fac lucrul acesta. În acelaşi timp, am mai urmărit-o în campanii şi clipuri video, pare o tipă foarte pozitivă şi generoasă. I really like her!

bloggerite

Ce părere aveți despre fetele astea? Voi ce alte bloggerițe urmăriți și de ce? Vă pup!

4 Comments

  • Lory's Blog spune:

    Imi place la nebunie de Balaban – chiar o urmaresc cu drag mereu, desi nu sunt o fana a vintage-ului!
    Denisa e foarte draguta si amabila – imi place ca vorbeste deschis si ne ajuta.
    Larisa imi place cum scrie si cred ca daca mi-as dori sa incerc produse bio si naturale, as merge sa citesc pe blogul ei – nu o citesc mereu, dar atunci cand intru….imi pare ca e mult mai matura si e foarte natural.
    Despre Andreea nu stiu nimic, dar pare interesant blogul ei, dupa modul in care ai prezentat activitatea ei! 🙂

    • cristiacornea spune:

      Eh, uite, acum ai o noua bloggerita in vizor. Poate o sa iti placa asa tare cum imi place si mie. 😀

  • Larisa Duță spune:

    Cristiana, îți mulțumesc pentru mențiune și aprecieri! Mă bucur să mă regăsesc în postarea ta.

    Succes în continuare și ai grijă de tine!

    • cristiacornea spune:

      Draga mea, nu ai pentru ce! E o placere pentru mine sa te citesc de fiecare data!

      Succes, te pup! ♥

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights