Hainele pictate – un nou trend al acestui an ❤

Hainele pictate – un nou trend al acestui an ❤

Ei bine, operele de artă nu se mai poartă numai pe pânză, ci şi pe haine. Aşadar, un nou trend, care creşte de la an la an, este acela al pieselor vestimentare sau încălţămintei pictate manual. De la motive tradiţionale la picturi florale sau minimaliste, orice poate fi integrat pe cămăşi, rochii, paltoane, pantofi etc. Totul ţine numai de gustul personal şi de evenimentele pentru care alegem să purtăm anumie piese vestimentare.

Mie mi-au atras atenția câteva piese vestimentare de pe site-ul de cumpărături beautyboo.com și am să vă povestesc în continuare cum și de ce le-am ales. Enjoy!

#Corporate reinvented 

Ţinutele pentru birou sunt un subiect veşnic dezbătut. Cum să se mai îmbrace femeile conform regulilor corporatiste, dar, în acelaşi timp, conform personalităţii lor? Cum pot să iasă din banalele combinaţii de negru, gri şi alb? Ei bine, eu am să vin cu nişte exemple de cămăşi care să aducă o pată de culoare ţinutelor cărora le lipseşte acel quelque chose de care avem nevoie.

Atât motivele tradiţionale, cât şi imprimeul floral sunt top trenduri de câţiva ani încoace, deci ne încadrăm şi în tendinţe.

hainele pictate

hainele pictate

hainele pictate

#Shoes Obsession

Am găsit pentru voi nişte modele ATÂT de faine, încât cu greu am putut face un top 3 al preferatelor. However, am reuşit! De asemenea, pentru acelea dintre voi care adoptaţi un stil minimalist în outfiturile de zi cu zi, trebuie neapărat să existe o piesă de rezistenţă în întreaga ţinută. Pantofii pe care i-am ales pot trece cu brio testul şi te pot transforma într-o apariţie wow. Îmi şi imaginez prima oră a dimineţii, cumpărându-mi o coffee to go şi primid complimente de la cei din jurul meu pentru pantofii cool pe care îi port.

hainele pictate

hainele pictate

hainele pictate

 

#Nature Inspired Dresses

Atunci când nu ştii cum să combini culorile, natura poate fi sursa ta de inspiraţie. Aşa cum s-a întâmplat şi în cazul rochiilor pictate pe care le-am ales. Florile conferă feminitate şi delicateţe oricărei ţinute, dar nici imprimeurile abstracte nu-s de lăsat. Le consider alegeri perfecte pentru această vară, fiind din pânză şlefuită fină (bumbac 100%) şi necăptuşite. Am ales croielile în formă de A şi cambrată pentru că avantajează orice tip de siluetă, aşa încât toată lumea să fie fericită.

hainele pictate

hainele pictate

hainele pictate

 

Toate produsele pe care vi le-am prezentat mai sus sunt vopsite cu vopsea textilă rezistentă la spălări repetate. Se pot spăla manual sau la max. 40 grade Celsius.

Sunt fabricate în România şi pot fi realizate la comandă şi personalizate, motiv pentru care livrarea poate varia între 7-10 zile.

Mult mai multe detalii veţi găsi, însă, pe site-ul Beautyboo.com, la fel şi portofoliul lor de clienţi. ❤

hainele pictate

acqo58kKi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *