My week in outfits – part II

My week in outfits – part II

Hey there! Pentru cele care încă nu-s la mare, munte, ştrand, whatever şi încă muncesc prin Bucureşti (ca mineeeeee), iată că am reuşit să concep cel de-al doilea articol cu ţinutele săptămânii care tocmai a trecut. Fie că am mers la facultate, întâlniri sau evenimente – cam aşa cum vedeţi mai jos am arătat eu these days.

outfits

1.Luni 

Luni a fost una dintre acele zile în care am scos de la naftalină una dintre rochiile sexy din garderoba mea şi a fost o senzaţie fooooarte plăcută. I-am asortat cele mai comfy sandale ale mele şi noua geantă, de care sunt foarte îndrăgostită. Am găsit-o la un sh, e din piele şi căptuşită cu catifea roşie pe interior.

outfits
Rochie – ASOS, Sandale – CCC, Geanta – SH

2.Marti

Marţi am optat pentru cămaşa mea lejeră, cu imprimeu de inspiraţie hawaiană, pentru fusta cu accente retro şi sandalele cu toc platformă (fooooarte comode, de altfel). A fost o ţinută lejeră, însă totuşi potrivită pentru un eveniment de zi.

outfits
Fusta – Stradivarius, Camasa – Pimkie

3.Miercuri

Pentru drumurile la facultate, am ales geanta super încăpătoare şi uşor de purtat, noul top de la Tally Weijl, un brand pe care îl aşteptam demult în România şi acum se găseşte în AFI şi o pereche de pantaloni care se înscrie în piesele mele favorite din întreaga garderoba de mulţi ani încoace.

outfits
Top – Tally Weijl, Pantaloni – Lee Cooper, Sandale – CCC, Geanta – H&M, Ochelari de soare – H&M

4.Joi

Joi am avut una dintre acele zile în care nu aş fi ieşit afară din casă şi m-aş fi tăvălit în pat până la 2-3. Însă, nevoită de anumite circumstanţe, am ieşit şi am purtat o pereche de pantaloni din piele, găsiţi la un SH, un tricou lejer, sandalele comode şi ochelati care să ascundă cearcănele.

outfits
Tricou – Bershka, Pantaloni – SH, Ochelari de soare – H&M

5.Vineri

Vineri am avut un eveniment mai special, care a necesitat purtarea tocurilor, deşi nu-s mare, mare fană. Dar dacă mă deplasez cu maşina sau taxi, devine mai suportabilă ideea. Pantofii nude, din lac (o piesă de bază în garderobă), pantalonii lejeri şi subţiri, că-i vară, şi un top mai nonconformist au făcut deliciul zilei de vineri.

outfits
Top – Damascus, Pantaloni – C&A, Cercei – Accessorize

See ya next Sunday! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *