WOW TEA – wow detox&wow taste

WOW TEA – wow detox&wow taste

Hey there! Ce faceţi voi? Eu mă aflu într-o vacanţă la care visez de foarte multă vreme. Este genul de vacanţă bazată pe multe filme, citit cărţile care aşteaptă la rând de mult timp, mers la plajă şi dormit până târziu. După cum se poate vedea, am luat pauză de la tot, de la blog la contul de Instagram, însă pe Facebook încă mai sunt activă (dependenţa asta!!!).

Am strâns, însă, muuuuulte subiecte pentru blog şi în această călduroasă zi de marţi – cel puţin aşa e la mine, în sud, pe malul Dunării – vreau să vă vorbesc produsul ce m-am hidratat these days, pe lângă multă apă, compot rece şi limonadă. Este vorba despre ceaiul detoxifiant WOW TEA. Am citit atât de mult despre el în blogosferă, încât atunci când l-am primit, am fost foarte, foarte încântată, dar şi curioasă.

wow tea

WOW TEA este un brand care comercializează ceaiuri din diferite ingrediente, pentru curăţarea şi tonifierea organismului. De asemenea, au şi nişte sticle stylish – unele pentru ceai, altele pentru apă cu fructe. Cele de ceai arată exact ca în poză de mai sus. Iar ceaiul pe care îl am eu este pentru detoxifiere şi conţine: ceai verde, fructe de păducel, mate, guarana, pu-erh, seminţe de mărar, vicia ervilia, rooibos, borchak şi cimbru.

Ingrediente

Ceaiul verde, alături de păducel şi mate (ceai brazilian) sunt acolo pentru consolidarea activităţii corpului. Guarana şi pu-erh-ul au ca scop arderea excesului de grăsimi şi eliminarea toxinelor. De reducerea consumului de alimente pentru relaxarea şi odihna corpului sunt responsabile mărarul, borchak-ul şi vicia ervilia. Iar pentru un plus de aromă, se adaugă şi roooibos-ul. Pentru informaţii detaliate despre fiecare ingredient, puteţi intra şi pe site-ul WOW TEA. Pachetul are 150g şi ajunge pentru o cură de 21 de zile. Se închide etanş, aşa că nu am avut de ce să îmi fac griji că se va pierde aroma ceaiului.

wow tea

Preparare

wow tea

Se desface partea de jos a sticlei, se pune ceaiul în infuzor, se închide partea de jos. Se deschide partea de sus, se toarnă apă fierbinte şi se aşteaptă 10 minute. Bineînţeles, se poate servi şi ca ice tea. Ei recomandă ca ceaiul să fie băut înainte de masă cu 10-20 de minute, însă eu l-am băut random, când am avut poftă, pentru că simt nevoia să consum foarte multe lichide în sezonul cald. Ca doză zilnică, se recomandă 5-7 grame de ceai în 500ml apă şi poţi bea de 2-3 ori pe zi.

wow tea

Există şi alte opţiuni pentru această minunată sticlă. M-am gândit că o poţi folosi şi pentru apă rece cu fructe. Se pot tăia bucăţele mici, mici şi se pot băga în infuzor în loc de ceai şi astfel obţii o băutură care să te hidrateze la plajă sau la birou sau în vacanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *