M-am relaxat la Geta Voinea Green Court după admiterea la master

M-am relaxat la Geta Voinea Green Court după admiterea la master

Vorbeam acum ceva timp cu un prieten foarte bun şi încercam să îi explic cum sistemul de recompense funcţionează de minune la mine, chiar şi atunci când nu merit neapărat o recompensă. Dacă am avut o zi grea, mă răsfăț cu o tură de shopping. Dacă am luat o notă mare, mănânc la un restaurant scump și tot așa.  Aşa se întâmplă ca, după admiterea la master, când, practic, nu aveam un motiv de sărbătoare, să fac o vizită salonului Geta Voinea Green Court. Nu mai spun că se află în vecinătatea facultăţii mele, aşa că nu puteam să ratez ocazia.

geta voinea green court

În primul rând, am tânjit enorm după o manichiură semipermanentă, care să mă scutească de stresul de a-mi face unghiile, de oja sărită de pe unghii pentru că stau prea mult în apă când merg la plajă şi altele asemenea. După ce m-am scuzat de 3 ori că nu am avut suficientă grijă de unghiile mele şi m-am dus cu 5 unghii lunghi şi 5 unghii scurte (deh, nu ştiu cum reuşesc să mi le rup mereu) şi m-am răzgândit de 4 ori asupra nuanţei de ojă pe care o vreau, am rămas la portocaliu spre roşu, something like that, şi cu o strălucire de argintiu pe una dintre unghii. Am văzut că ăsta-i trendul şi ne conformăm. Ojele au fost de la O.P.I., iar serviciile impecabile.

geta voinea

Apoi, ştiind că urmează să am o ieşire cu nişte prieteni şi văzând că hair-styiliștii de acolo sunt ATÂT de cute, am luat decizia de a mă lăsa pe mâna lor pentru o coafură relaxată, potrivită pentru o ieşire la terasă. Mai mult decât a primi nişte bucle absolut minunate şi mult volum la păr, am profitat de ocazie şi m-am şi relaxat puţin, mai ales că am avut o zi destul de aglomerată. Am stat la poveşti cu oamenii de acolo despre blogging, reviste şi puterea online-ului şi chiar mi-a plăcut foarte mult atmosfera.

geta voinea

Am plecat de acolo super aranjată, răsfăţată şi pregătită pentru partea a doua a zilei, aia care a implicat prieteni, vin şi mult, mult fun.

Recomand locul ăsta, mai ales pentru cei care lucrează în zonele Aviatorilor, Aurel Vlaicu, Pipera sau celor care sunt la SNSPA, ca mineeeee.

Kisses&Hugs

2 Replies to “M-am relaxat la Geta Voinea Green Court după admiterea la master”

  1. Eu la Geta visez să mă tund o dată scurt. Știu că oamenii școliți de ea tund niște pixies de leșină lumea când te vede. Iar mie îmi place să mă tot tund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: