Skip to main content

Am tot auzit replici de genul „Oh, facem Secret Santa la muncă. Habar nu am ce să îi iau colegei cu care am vorbit de 3 ori în ultimul an!”. Deşi mie îmi place la nebunie ideea de Secret Santa şi ador să analizez o persoană până îmi dau seama ce cadou i s-ar potrivi cel mai bine, există mulţi oameni care se simt inconfortabil şi cărora li se pare o corvoadă să meargă după cadouri în perioada Crăciunului, mai ales pentru persoane pe care nu le cunosc foarte bine.

Eu am organizat Secret Santa încă din timpul liceului, cu clasa, apoi în facultate, cu grupa, şi la diferitele locuri de muncă pe care le-am avut. De fiecare dată m-am simţit bine şi am apreciat fiecare lucru primit în dar. În acelaşi timp, mi-am dat silinţa să ofer cadouri cu personalitate, special gândite şi alese pentru persoana pentru care am jucat rolul de Secret Santa.

Anul acesta m-am gândit să scriu şi un articol cu 5 idei salvatoare pentru aceia/acelea dintre voi care întâmpină dificultăţi în alegerea unui cadou.

1. Globurile magice ale Veronicăi Sticlaru.

Nu ai cum să nu fi încantat de globurile de Crăciun handmade făcute de Veronica Sticlaru. Pot fi personalizate după bunul plac – poţi scrie un text sau numele persoanei pe glob şi îl poţi umple cu absolut orice, numai imaginaţie să ai. De exemplu, dacă ţi-ai dat seama despre colegul tău că e băutor înfocat de cafea, poţi alege un glob cu boabe de cafea. Sau colega ta e copywriter şi atunci poţi opta pentru un glob plin de creioane micuţe. În funcţie de mici detalii, chiar poţi face un cadou personalizat, extrem de frumos şi pe care îl poate păstra mulţi, mulţi ani de acum încolo. Îi puteţi scrie Veronicăi pe office@veronicasticlaru.ro sau pe profilul de Facebook.

secret santa

2. InaBox.ro

În cazul în care nu vrei să îţi baţi capul foarte tare cu ce să alegi, apelezi la InaBox.ro. Nu trebuie decât să ai o mică, mică idee despre persoană căreia îi faci cadoul, iar oamenii de acolo se vor ocupa să facă o selecţie de obiecte în funcţie de o caracteristică, un hobby sau orice informaţie le poţi furniza. În plus, sunt obiecte unice, realizate de artişti locali. O să îţi dau câteva exemple de cutii: Iubitor de carte, Semn românesc sau Mama şi bebeluşul.

secret santa

3. Instantly.be

Despre Instantly.be v-am povestit aici. Sunt nişte oameni dragi sufletului meu, prin ceea ce fac. Poţi intra pe Facebook-ul celui căruia trebuie să îi faci cadou şi dai un scroll printre poze. Poate vei găsi un album cu pozele preferate din ultima vacanţă. Le descarci pe toate, le urci pe site-ul Instantly.be şi, în funcţie de ceea ce alegi, îi poţi oferi poze în format polaroid, frumos împachetate în cutie de cadou sau le poţi lega într-o frumoasă cărticică pe care o va păstra forever.

secret santa

4. Mindblower

Ce îmi place mie la Mindblower este faptul că se bazează foarte mult pe cadouri funny, dar cărora le poţi găsi o utilitate în viaţa ta, de la o harta răzuibilă până la pastă de dinţi roz cu aromă de căpşune, vanilie şi mure, sunt sigură că poţi găsi ceva care să te ajute să faci un cadou memorabil.

5. RB Furniture

Dacă vrei un cadou elegant şi care merge indiferent de situaţie, îţi dau această idee. O cutie din lemn, cu gravură personalizată, în care să adaugi o sticlă de vin rose, un bucheţel de flori de lavandă şi un mesaj drăguţ. Vei impresiona pe oricine cu acest cadou, trust me! Orice idee ai, contactează-i pe băieţii de la RB Furniture şi sigur se va materializa.

secret santa

Cam astea sunt ideile mele! Dar dacă aveţi vreo sugestie, va rog să îmi lăsaţi în comentarii şi actualizăm lista anytime! Vă pup!

2 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights