My amazing photo wall ♡

My amazing photo wall ♡

Acum ceva vreme, dând scroll pe Facebook, am dat peste un articol al Mălinei Radu, o foarte drăguţă domnişoară, unde povestea cum şi-a creat un photo wall. Am fost curioasă pentru că semăna izbitor de bine cu pozele inspiraţionale de pe Pinterest. Aşa că, inevitabil, am furat din meserie şi mi-am dorit şi eu ceva asemănător. Ce m-a impresionat cel mai tare au fost pozele de tip polaroid (am eu aşa o latură mai old school) şi mare mi-a fost mirarea, dar şi bucuria, când am descoperit Instantly.be.

photo wall

De ce am fost fascinată de servicul Instantly.be şi de ce am comandat imediat de la ei?

1. Marea problemă cu era digitală în care trăim este că ratăm foarte multe momente, postandu-le pe Facebook şi Instagram. Fotografia fizică, printată, şi-a cam pierdut din semnificaţie these days. Ceea ce face Instantly.be este să combine cele două chestiuni. Practic, în momentul în care intri pe site-ul lor, îţi sincronizezi profilul de Facebook şi cel de Instagram. Pasul următor este selectarea fotografiilor direct de pe Facebook şi Instagram, încadrarea lor în forma fotografiei de tip polaroid şi trimiterea lor în coşul de cumpărături. Bineînţeles, nu este exclusă nici varianta urcării fotografiilor din PC.

2. Întotdeauna fotografia polaroid a avut o simbolistică mai aparte pentru mine. De asemenea, mi se pare că arată atât de bine şi îţi poţi stiliza foarte fain spaţiul de lucru cu mici amintiri din locuri tale favorite.

O poză costă 1.5 lei. Dacă îţi comanzi 15, primeşti gratuit 3 magneţi. În plus, dacă vrei să oferi cuiva fotografiile, poţi primi pentru încă 5 lei o cutie tocmai bună de făcut cadou.

photo wall

Odată ajunsă acasă cu minunatele fotografii, a trebuit să vin cu o idee să le pun pe perete fără să îl avariez prea tare. Şi cum nu dispuneam oricum de bormaşină şi şuruburi/cuie şi ce alte astfel de ustensile ar fi fost necesare, am găsit o alternativă GENIALĂ – guma de lipit. Această chestiune se găseşte la orice librărie şi arată, evident, ca o gumă de mestecat pe care o strângi între degete şi o lipeşti de perete. Este inofensivă, nu distruge peretele când o dezlipeşti. Iar acest lucru înseamnă foarte mult când stai în chirie, believe me!

Am găsit, însă, o mulţime de alte idei pe Pinterest, aşa că nu ezita să te inspiri!

photo wall

photo wall

photo wall

photo wall

One Reply to “My amazing photo wall ♡”

  1. Ce frumos arata wall-ul tau cu amintiri, Cristiana! Felicitari pentru initiativa, chiar mi-ai dat o idee foarte buna pentru un cadou de exceptie. Si eu sunt fana lucrurilor mai old school asa, iar pozele polaroid sunt dementiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: