Romanian Fashion Philosophy A|W 2016

Romanian Fashion Philosophy A|W 2016

Sunt foarte încântată şi entuziasmată să vă prezint un nou concept de eveniment de fashion, Romanian Fashion Philosophy, ce va avea loc în în Bucureşti, în perioada 12-14 octombrie 2016, într-o minunată locaţie de inspiraţie elveţiană şi victoriană, Palatul Bragadiru.

Romanian Fashion Philosophy

Ce înseamnă Romanian Fashion Philosophy? Ei bine, aşa cum o spun şi cei care organizează acest eveniment, Romanian Fashion Philosophy semnifică o nouă filosofie despre modă, un concept avandgardist care dorește să reunească sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria de modă și să dea ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme.

Peste 25 de designeri și branduri din țări precum Italia, Germania, Rusia sau Grecia își vor prezenta cele mai noi colecții. Dintre aceștia amintim: Cannella, Giovanni Fabiani, CM CREAZIONE, Institutul de Modă Salomeia Truță, Di Vero, Lena Criveanu, Claudia Rawlings, Celebrity Skin, Alexandra Calafeteanu, Marie Ollie, Lui by Luisa, LYK, Evgheni Hudorojcov, Mineli.

Ce o să se întâmple acolo? Evenimentul este conceput a avea două componente: una de expo (unde publicul poate intra liber pentru a vizita și/sau cumpara, expozanți find designerii/brandurile participante la eveniment și alți parteneri) și alta de prezentări de modă (din 45 în 45 de minute, cu pauze pentru social networking, activări de produse, degustari de vinuri etc.) unde se poate intra doar pe bază de invitație. Mai multe detalii despre program vor fi afișate curând pe site-ul oficial.

Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului, Camera de Comerț Italiană pentru Balcani, împreună cu Camera de Comerț Româno-Britanică vor organiza o serie de întâlniri B2B între “buyerii” români din sectorul de modă și firmele italiene prezente la Romanian Fashion Philosophy.

Ce spun oamenii care au făcut asta posibil? “Am ales să ne concentram pe unii dintre designerii cei mai apreciați în domeniu (atât romani cât și străini, care să aibă în palmares cel puțin o prezentare la un festival de mare anvergură – Paris, Milano, New York, Berlin etc.), precum și pe tinerii talentați ai facultăților de modă (UAD, UNArte, Institutul de Modă) pe care am dori să îi promovam cât mai bine posibil. Este un eveniment ce se prezintă publicului român într-un format complet diferit față de cele organizate până acum în industria de modă din România, un format preluat de la Berlin Fashion Week, cu care suntem și în colaborare.” – au declarat organizatorii Romanian Fashion Philosophy A|W 2016.

PARTENERI MEDIA PRINCIPALI: Fashion Insider Magazine prin invitatul special, criticul de modă MARCELLOUS L. JONES și Fashion Channel care va transmite live de la Romanian Fashion Philosophy A/W 2016 în calitate de partener media oficial al evenimentului.

Ce vă ofer eu vouă? 10 invitații la eveniment.

Ce trebuie să faceți voi? Să îmi daţi un like la pagina de Facebook cristiacornea.ro şi să îmi spuneţi în comentarii de ce vreţi să mergeţi cu mine la acest eveniment. Voi alege prin random.org.

Concursul e valabil până luni, 10.10.2016.

Mult succes! Vă pup!

5 Replies to “Romanian Fashion Philosophy A|W 2016”

  1. Pentru că dacă nu mă iei revin la agresivitatea pasivă, ba chiar s-ar putea să o rebranduiesc într-una activă 😂😂😂
    Glumesc. Vreau să merg pentru că îmi place mult ideea acestui „târg” şi pentru că îmi place şi de tine 😘

  2. Acest eveniment este o ocazie buna, pentru a experimenta moda in adevaratul sens pe care il denota. Ceea ce vreau sa expun este faptul ca vreau sa merg, deoarece acest eveniment nu poate fi ratat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: