The Party Clutch – cum îmi organizez geanta de petrecere

The Party Clutch – cum îmi organizez geanta de petrecere

Nu ştiu la voi, dar la mine mereu a fost o problemă să găsesc geanta potrivită pentru o petrecere. Să nu fie prea mare, de fapt să fie cât se poate de mică şi elegantă, dar totuşi să încapă în ea nişte chestiuni esenţiale. După lungi şi lungi căutări şi încercări, am găsit geanta vieţii mele, un clutch vintage, din piele naturală şi cu interior din catifea roşie.

Este suficient de mică, dar cu un design care permite să car după mine tot ce am nevoie pentru evenimente mai speciale, precum gale, evenimente de networking, lansări and stuff. În plus, am şi un mini kit de petrecere, cu obiecte mini size, care sunt absolut vitale. Let’s see!

output_AvHBbe

Si hai sa va povestesc despre fiecare in parte acum!

  1. Mini portofel – l-am cumpărat de la Stradivarius la reducere, cu 15 RON. Este foarte glamorous, perfect pentru o ocazie mai specială. Pui în el cardul, permisul şi câţiva bani cash şi eşti asigurat.
  2. Mini portofelul cu cărţile de vizită – ocazii de business sunt peste tot, networking este şi acela făcut la o petrecere informală, aşa că niciodată nu plec fără cărţile de vizită la mine. Eu l-am primit cadou, însă e un item uşor de găsit prin magazine.
  3. Red lipstick – sau orice altă nuanţă foloseşti mai des. Eu sunt o împătimită a rujului roşu. Este acel produs la care apelez de fiecare dată când vreau să par mai sofisticată. Sfatul meu este să găseşti o nuanţă de ruj pe care ai purta-o oricând şi oriunde, încearcă să o găseşt în varianta mini size şi păstreaz-o pentru astfel de ocazii.
  4. Parfum solid – este un parfum solid dulce şi foarte persistent. Îl port după mine pentru că sunt obsedată după miros şi parfumuri. E o parte importantă din look-ul meu şi simt nevoia să îl reîmprospătez foarte des. Am ales o variantă solidă pentru a nu exista riscul să se spargă şi să curgă în geantă.
  5. The one and only – my Iphone, unde îmi notez tot, de la date de contact la idei care îmi vin pe loc, plus poze şi selfie-uri şi filmuleţe, cu care v-am obişnuit pe Facebook, Instagram şi Snpachat.

party

Voi cum vă descurcaţi cu o astfel de situaţie? Mi-ar plăcea să văd poze cu genţile voastre preferate de petrecere! Vă pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *