Skip to main content

Am decis cu ceva timp în urmă că un băutor înrăit de cafea, care are şi un blog, ar trebui, în mod logic, să scrie şi despre cafea. Am făcut această categorie, denumită Coffee&co şi a rămas acolo. Până aseară, când am ieşit cu o bună prietenă la Black Eye Coffee, mi-a plăcut foarte tare locul, mi-a plăcut ce am servit şi am zis că e cazul să povestesc şi altora despre el. Aşa se face că azi, 8 noimebrie 2016, inaugurăm oficial seria de articole cu şi despre cafea, cafenele şi alte combinaţii.

Black Eye Coffee este o cafenea de pe Bd. Regina Elisabeta, vis a vis de Parcul Cişmigiu kind of. E undeva pe colţ, micuţă şi intimă. Am mers special pentru nişte conuri de îngheţată cu ciocolată caldă, pe care le-am tot văzut pe Instagram şi am înnebunit de poftă de fiecare dată. Dar hai să vă înşir mai jos motivele pentru care aş mai vizita acest loc.

1. Clar conurile de înghețată cu ciocolată caldă și bezele. Super delicioase, nu atât de dulci pe cât mă așteptam. 15 RON, deși mă așteptam la vreo 30-40.

coffee

2. Muzică bună, ambientală, undeva între jazz şi Buddha Bar. Nu prea tare, cât să te înţelegi cu omul de la masă, suficient cât să te relaxeze.

3. Au o masă suuuper la geam. Eu sunt disperată după mesele de la geam, îmi place să privesc oamenii care trec pe bulevard. În plus, e o vedere destul de frumoasă.

coffee

4. Atmosferă cozy, tineri de tot felul, multe cupluri, dar şi găşti de fete şi băieţi. Chiar e de mers pentru un first date sau o întâlnire mai intimă cu your bff.

5. Servire rapidă, chelneri tineri, zâmbitori și vorbăreți.

6. Au și o terasă dragută, așa că fumătorii nu sunt neglijați.

7. Au și coffee to go, așa că dacă sunteți în trecere pe acolo, puteți oricând lua o cafea la pachet.

coffee

coffee

coffee

2 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights