Skip to main content

Hey! A trecut ceva vreme de când nu am mai povestit nimic despre produsele cosmetice pe care le folosesc. Se întâmplă asta pentru că, recent, aşa cum am povestit în acest articol, am renunţat la absolut orice produs de la branduri care practică testarea pe animale şi am început să testez tot felul de produse bio, organice, cruelty free. Mă aflu în plin proces de refacere a stocurilor, motiv pentru care stalkuiam zilele trecute site-ul elefant pentru că ştiu că acolo mai găsesc branduri noi şi interesante.

Așa se face că am dat peste produsele de la Greenland. Mi-a atras atenţia faptul că erau cu vanilie şi cacao. Cu asta m-au câştigat din start, că-s aromele mele favorite. În plus, erau şi la reducere. Apoi am văzut că sunt produse organice şi am decis să fac un mic research. Am descoperit că este un brand olandez, care pune foarte mult accent pe ideea de ingrediente naturale şi reţete de tipul home made. Se mai laudă cu design de produs specific olandez, deşi partea asta nu am înţeles-o prea bine, căci nu găsesc nimic super inovator la modul de ambalare. Dar să trecem mai departe…

1. Body lotion organic, cu vanilie și cacao

Consistență: este o loţiune hidratantă, destul de grasă, ceea ce îmi place pentru că am pielea foarte uscată.

Parfum: are un parfum discret, foarte slab şi foarte natural. Nu aş şti exact cu ce să îl asemăn, nu este deloc dulce sau artifical.

Ingrediente: unt organic de cacao, extracte 100% naturale de vanilie, ulei de nuci Kukui, ulei de floarea-soarelui, unt de mango și lipide naturale.

Preț & Cantitate: 22 LEI – 100 ml.

Nu conţine parabeni, coloranţi artificiali sau arome sintetice.

În plus, are pompiță şi îmi place că poţi doza foarte uşor cantitatea pe care vrei să o foloseşti.

organice

organice

organice

 

2. Body scrub organic, cu vanilie și cacao

Consistență: are o consistenţă destul de fină pentru un scrub. Are în amestec particule abrazive, însă nu sunt deloc dure. La contacul cu pielea face o uşoară spumă şi este destul de hidratant.

Parfum: aici se simte mai puternic aroma de cacao faţă de body lotion, deşi sunt din aceeaşi gamă. Are, însă, un parfum plăcut.

Ingrediente: unt organic de cacao, extracte 100% naturale de vanilie, ceară de tărâțe de ovăz și glicerină.

Preț & Cantitate: 21 LEI – 200 ml

Nu conține parabeni, coloranți artificiali sau arome sintetice.

organice

organice

organice

Încă un aspect pe care îl admir la acest brand este faptul că scrie mare şi clar data de expirare.

În coş am mai aruncat un produs – spumant de baie cu aromă de caramel de la Dermasel Spa. Încă nu am testat produsul pentru că mi-am dat seama că nu am dop la cadă, aşa că va trebui să mai aştept până achiziţionez unul. Însă sunt foarte entuziasmată atât de ideea de baie cu multă spumă, cât şi de aroma de caramel. M-a costat 7 LEI la 45 ml şi în pozele de mai jos puteţi vedea ingredientele.

organice

organice

Aţi testat produse de la brandurile astea? Cum vi se par?

 

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights