Skip to main content

Nu ştiu pentru alţii, dar pentru mine împachetatul cadourilor de Crăciun este un moment sacru. Mă calmează, îmi dă o pace interioară, gândindu-mă că voi aduce un zâmbet pe buze celor pe care îi iubesc şi pentru care mi-am dat silinţa să găsesc ceva frumos. Ştiţi că sunt adepta cadourilor cât mai personale.

Fie că vorbim de Secret Santa, cadourile prietenilor sau cadourile pentru familie, am stalkarit puţin Pinterestul şi am făcut o selecţie de idei de împachetat simple, dar de efect.

Dacă vreţi să ştiţi cum o să împachetez eu, urmăriţi-mă pe Facebook în perioada imediat apropiată Crăciunului, căci abia atunci o să pregătesc toate darurile. Ca un hint, am hârtie de împachetat cu imprimeu de ziar vechi, fundiţe albe şi crengi de brad.

Dar hai să ne lăsăm inspiraţi de fotografiile de mai jos.

Dacă aveţi prieteni care au copii, atunci mi se pare genială ideea de mai jos. L-aş provoca să deseneze tot cadoul frumos şi abia apoi să îl poată despacheta. Aşa îi dai de lucru, în timp ce tu poţi savura un pahar de vin în linişte alături de prietenii tăi. În plus, cel mic se va distra de minune.

Necesare: cutie de pantofi, coală albă, scoci colorat şi câteva creioane colorate.

impachetam

A doua variantă este una de efect, dar simplă. În cazul în care faceţi Secret Santa, mi se pare o alegere bună. Poţi scrie numele pe globuleţ, iar cadoul se va remarca faţă de celelalte, care probabil vor avea numele scris pe o hârtiuţă din aia care vine la pachet cu pungile de cadou.

Necesare: cutie de pantofi, coală albă, sfoară subţire, un glob mic (dacă nu vrei să strici seturile tale de Crăciun, se găsesc la bucată în supermarketuri), marker sau pensulă şi acuarelă.

impachetat

Dacă ai prieteni gurmanzi, care mănâncă multe dulciuri, atunci ideea asta e pentru ei. Cumperi o acadea mare, mare din supermarket sau din Târgul de Crăciun şi o legi de cadou. Te asigur că îţi vei face prietena foarte fericită.

Necesare: cutie de pantofi, hârtie de împachetat, sfoară subţire şi o acadea mare şi colorată.

impachetat

Dacă plănuieşti să laşi cadourile sub brad celor din familie, uite aici o propunere simpatică şi super simplu de făcut.

Necesare: cutii de pantofi, ziare, reviste sau hârtie colorate, hârtie de împachetat, fundiţe din comerţ.

impachetat

Şi încă 2-3 idei simpatice mai jos…

impachetam

impachetam

impachetam

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights