Skip to main content

Până acum ceva vreme, obişnuiam să spun 2016 a fost un an destul de prost. Pentru că mi s-au întâmplat multe lucruri neplăcute, pentru că planurile făcute la început mi-au fost date peste cap big time. Însă… Făcând o retrospectivă serioasă, raţională şi la rece, constat că, de fapt, tot ce mi s-a întâmplat m-a transformat.

Şi nu în rău. M-a maturizat, m-a făcut să devin mai sigură pe puterile mele, pe skill-urile mele. M-a făcut să devin selectivă cu oamenii pe care îi ţin pe lângă mine, pentru că aşa cum am fost dezamăgită anul ăsta nu cred că am fost vreodată. Le-am permis anumitor persoane să pătrundă foarte adânc în sufletul meu, le-am oferit tot ce aveam mai bun pe tavă şi a fost o greşeală.

Dar aşa cum mai scriam într-un articol anterior, întotdeauna faci loc altor oameni si lucruri mai bune, iar la mine întotdeauna este loc pentru evoluţie.

Here we go…

Sunt recunoscătoare pentru că am avut cel mai tare city break ever cu prietenele mele la Sibiu. M-am distrat de minune. Am vizitat, am mâncat, am băut, am dansat, am agăţat, am cunoscut oameni noi şi, mai important decât orice, am sedimentat pentru totdeauna, sper, relaţia mea cu aceste fete.

2016

În 2016, am împlinit 3 ani de blogging – 3 ani de articole, interviuri, colaborări şi muuuulte amintiri faine prin prisma statutului de blogger. My little baby is growing up…

2016

Am cunoscut atât de mulţi oameni interesanţi, încât aş putea spune că e cel mai bun an de până acum în privinţa asta. Agenda mea s-a mărit considerabil şi sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru. Deşi nu suntem alături zi de zi, am trăit nişte lucruri împreună, iar asta ne leagă inevitabil.

2016

Am petrecut 2 săptămâni de vis la mare, într-o gaşcă de peste 30 de oameni noi şi super, super faini. Nu o să uit niciodată această „tabără”. Am trăit exact ca într-o frăţie din America, într-o vilă, am jucat jocuri, am băut, am fost în cluburi, am pierdut 14 nopţi la rând, ne-am jucat mima pe plajă, ne-am îndrăgostit între noi, am legat nişte conexiuni extrem de puternice – toate sunt lucruri pe care nu le voi uita niciodată.

2016

M-am licenţiat în comunicare şi relaţii publice. 2016 a fost anul în care am terminat facultatea, ceea ce pentru mine, simbolic vorbind, a fost un moment foarte emoţionant şi a marcat trecerea oficial către etapa de responsabilizare.

2016

2016

Mi-am consolidat adevăratele prietenii din viaţa mea, pe care le preţuiesc enorm şi îmi doresc şi voi face tot posibilul să le pastrez până la ultima zi.

2016

Am avut unul dintre cele mai mişto joburi de până acum, la Ghidul Miresei, unde am semnat primul editorial al unei reviste şi am continuat să scriu pentru încă 3 ediţii. Mai mult decât atât, am organizat 2 editii ale celui mare mare târg de nunţi din România şi am coordonat 3 echipe a câte 15 oameni timp de 3 zile + 2 echipe de filmări. A fost o perioadă extrem de frumoasă din viaţa mea şi va rămâne în amintirea mea forever ca o perioada de iniţiere, de dezvoltare şi de maturizare. Cu siguranţă, indiferent de ceea ce va urma, Ghidul Miresei va rămâne în top 3 best jobs. ?

2016

2016

2016

Am participat la multe, multe evenimente în calitate de blogger. Mi-aş fi dorit să le pot număra, însă am renunţat la idee, că-s prea multe. Am cunoscut oameni ca lumea, am avut foarte multe oportunităţi de networking şi de acolo mi-au venit extrem de multe colaborări.

2016

Am avut super, super petreceri, prin care, probabil, am recuperat toată perioada studenţiei. La mine nu s-a consumat în mod cliseic prin statul la cămin şi petrecut până dimineaţă, ci muncind încă din anul I de facultate. Însă, evident, nu e niciodată prea târziu să începi.

2016

Am apărut în prima mea filmare TV, vorbind despre frumuseţe şi tratamente faciale la Nomasvello România. Am avut foarte multe emoţii, dat fiind faptul că sunt bâlbâită, dar am fost coerentă şi relaxată, ceea ce pentru mine e un pas extrem de important în stăpânirea de sine.

2016

Am schimbat 4 joburi în câteva luni, doar ca să ajung exact la aceeaşi concluzie la care tot ajung de ceva vreme: trebuie, fără doar şi poate, să intru în lumea freelancing-ului.

Am schimbat 3 locuinţe, dar hopefully, am ajuns în locul potrivit, unde mă simt ca acasă şi, cu siguranţă, nu voi mai pleca pentru mult timp de aici.

Am trecut printr-o operaţie, am fost pusă la încercare destul de dur, atât eu, cât şi părinţii mei şi toti cei care ţin la mine. A fost, practic, momentul de cumpănă al anului, în care mi-am pus toată viaţa şi toate deciziile la îndoială. A fost acel moment în care mi-am dat seama cât de fragilă este viaţa şi cât de mult contează fiecare lucru mărunt. Cât de mult contează să nu te complaci situaţiilor neplăcute, să rişti ca să câştigi şi să iubeşti din tot sufletul. Dar hey! Am trecut cu bine and here I am, moving on and living the life I want.

2016

Iar acum privesc cu optimism şi entuziasm către 2017. Sunt sigură că vor exista provocări şi mai mari ca în 2016, dar ce ar mai fi viaţa fără momente mai puţin confortabile şi uşoare?

2016, te las cu bine şi îţi mulţumesc pentru tot! Sunt sigură că mai târziu îmi voi da seama ce ai vrut să îmi demonstrezi prin oamenii pe care i-ai adus, prin greutăţile pe care mi le-ai pus pe umeri şi prin frumuseţea vieţii pe care mi-ai arătat-o în felul tău.

2 Comments

  • Loredana spune:

    Ai avut un an interesant si plin….ai multe amintiri, iar asta e un lucru grozav!
    Cat de tare jobul la Ghidul Miresei – cred ca mi-ar placea sa lucrez intr-un domeniu asemanator…ar fi interesant si provocator, cu siguranta! 🙂

    • cristiacornea spune:

      Hihi, da. A fost un an provocator, ce-i drept! 😀

      Iar jobul de la Ghidul Miresei ramane forever in top 3 best jobs for me. 😀

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights