O clipă de relaxare la Belle Medica

O clipă de relaxare la Belle Medica

Hello,

Ce faci tu după o zi proastă? Dar proastă rău, când nimic nu merge cum ai plănuit? Bei un pahar de vin? Sau mergi la salon să te relaxezi? Poate ambele…

Ei bine, săptămâna trecută, după o zi în care toate ideile mi-au fost respinse şi aşteptam cu sufletul la gură ora 18:00, am trecut pe la petrecerea de Crăciun Belle Medica. După rămas fără semnal la net, căutat clinica până m-am enervat şi îndurat una dintre cele mai friguroase zile de până acum, am reuşit să ajung într-un loc plin de zâmbete, călduros, cu un brad imens şi frumos aranjat şi o cafea fierbinte făcută de Maria, fata care m-a invitat la petrecere.

belle medica

După ce le-am povestit fetelor de acolo despre ziua mea proastă pentru că nu puteam să mă abţin, m-au luat fiecare pe rând să mă răsfeţe oleacă.

Am început cu o şedinţă de epilare definitivă de mustaţă. Come on, toate avem mustaţă, fie că e mai mare sau mai mică, mai subţire şi puţin vizibilă sau nu.

A fost pentru prima dată când fac epilare cu laser Dioda şi am avut ceva emoţii pentru că mai auzisem poveşti. Ca să nu mai spun că încercam direct pe faţă şi mi-a fost puţin teamă. M-au dat cu un gel pe bază de apă care să intermedieze legătură dintre piele şi aparatul respectiv.

Ce-i drept, m-a durut puţin, însă a fost o durere suportabilă. A trecut cu laserul de 2 ori pe zona cu pricina. Nu au existat niciun fel de efecte adverse, nicio durere, nicio iritaţie. Se presupune că firele de păr vor cădea în următoarele 14 zile, aşa că aştept cu mare interes rezultatele.

În medie, ar trebui cam 6 şedinţe, dar asta depinde de persoană, de tipul de piele, de probleme hormonale şi mulţi alţi factori.

belle medica

Am continuat cu analiza masei corporale şi am primit o veste foarte bună. Se pare că mă încadrez în limitele normale, aproape ideale. Vă recomand şi vouă să faceţi un astfel de exerciţiu, mi s-a părut chiar interesant şi util.

Indicele meu de masă corporală este 21,5, limitele de normalitate fiind 19-24,9.

Indicele de masă musculară este 28,2, ideal pentru mine, raportat la înălţime şi greutate, fiind 29. Deci trebuie să mă apuc de sport.

Masa grasă este 32,5 la mine, maximul fiind 32%, iar ideal 31%. Din nou, TREBUIE SĂ MĂ APUC DE SPORT.

Iar masa viscerală grasă (adică grăsimea depusă pe organe, care este cea mai periculoasă pentru sănătate) are indicele 3, care este indicele ideal. Limitele sunt 3-9.

La final, mi-au pregătit o mască facială pe bază de minerale pentru hidratare, specială pentru tenul uscat. Vedeţi mai jos ce şi cum:

belle medica

belle medica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *