Curățare facială Proskin la Nomasvello

Curățare facială Proskin la Nomasvello

Sigur, sigur ai auzit cel puţin o dată până acum despre Nomasvello. Cel mai probabil îţi este familiar conceptul de epilare definitivă pentru că pe asta îşi bazează cel mai mult comunicarea. Însă, eu vreau să îţi mai povestesc azi despre tratamentele lor faciale, care-mi plac la nebunie.

Weekend-ul trecut am fost deja la cea de-a doua şedinţă de curăţare facială cu Proskin + o mască pentru hidratare. Prima şedinţa a avut loc înainte de Crăciun şi se recomandă o perioadă de cel puţin 2 săptămâni între tratamente.

Curățare facială
Această curățare e puțin dureroasă, pentru că acționează în profunzime. Dar este suportabilă.

Ce presupune curățarea facială cu Proskin?

Este un tratament care nu utilizează produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Utilizează, în schimb, ultrasunete și energie galvanică, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

Ce beneficii ai dacă îți cureți fața cu Proskin?

–> hidratarea pielii;

–> închiderea porilor;

–> dispariția punctelor negre;

–> regenerarea celulelor;

–> stimularea producerii de colagen.

După curăţarea feţei, se aplică o mască la alegere, în funcţie de nevoile fiecăreia şi în funcţie de recomandările cosmeticianei.

Curățare facială

Poți opta pentru masca de aloe vera pentru curățarea regenerantă a feței, pentru oxigenarea pielii si pentru curatarea de celulele moarte şi de impurităţile acumulate, ca urmare a stilului de viata pe care il traim.

Apoi ai curățarea activ facială ce ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii. Este indicată pentru pielea matură, pielea care are urme de riduri, este deshidratata și căreia îi lipsește luminozitatea.

Ultima variantă este curățarea și rejuvenarea tenului. La 24 de ore după efectuarea tratamentului de curățare, se efectuează tratamentul de rejuvenare facială cu IPL (lumină intens pulsată), recomandat pentru pete de bătrânețe, alte tipuri de pete, riduri de expresie sau profunde, pierderi de tonus, hiperpigmentări, pierderi de elasticitate, acnee.

image

image

Pe 23 ianuarie sunt programată pentru următoarea întâlnire, în cadrul căreia am ales doar mască, fără curățarea cu Proskin. Hopefully, tenul meu este destul de ok și nu necesită acest tip de tratament atât de des. Pentru persoanele cu tenul acneic, în schimb, curățarea cu Proskin este awesome, din ce mi-a povestit cosmeticiana și din impresiile prietenei mele, Oana, care l-a încercat.

Voi ați făcut vreun tratament la Nomasvello? Cum vi s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *