Ce produse bio noi se găsesc la Plafar în 2017?

Ce produse bio noi se găsesc la Plafar în 2017?

Hello, dear!

Încă de anul trecut am devenit mai interesată de produsele bio, implicit de magazine şi branduri care comercializează astfel de produse. Motiv pentru care azi îți vorbesc despre Plafar. Mi-e greu să cred că nu ai auzit măcar o dată de ei, dar în caz că nu, o să îţi spun câteva cuvinte.

Plafar este un magazin online, dar și fizic (îl găsești in Băneasa, în galeriile Feeria, în Auchan Titan şi în Orhideea). Portofoliul lor de produse este unul foarte diversificat, astfel încât poţi găsi de la suplimente alimentare bio şi naturale, cosmetice bio naturale, produse de alimentaţie organică, ceaiuri, până la cărţi, produse de aromoterapie şi suplimente pentru sportivi.

Eu mă simt că în rai când le trec pragul şi stau şi analizez fiecare produs în parte. Le-aş cumpăra pe toate.

plafar

Dar hai să trecem la noutăţile lor, pe care le vei găsi în 2017 la raft.

1. Ceai pentru imunitate

plafar

2. Deoepil

Este un deodorant pe bază de Alaun de potasiu, ceai verde, Aloe Vera şi extract din Gymnema Sylvestre. Promite inhibarea activităţii foliculare, încetinirea semnificativă a refacerii părului, ameliorarea aspectului epidermei. Este eco, nu conţine gaz, nu conţine alcool.

Costă 47 lei.

plafar

2. Pasta de dinți de la Vivanatura

Ştiam despre Vivanatura că au nişte produse foarte bune pentru îngrijirea părului. Se pare, însă, că au şi pentru igienă orală, astfel că am primit de la Plafar pasta de dinţi fără fluor, spumanţi, parabeni şi cu ingrediente procesate la rece. Conţine argilă şi o mare concentraţie de propolis, plus substanţe active din multe plante, precum: aloe, rozmarin, roiniţă, cimbrişor şi altele.

plafar

3. Săpun vegetal cu arome marine

Deşi nu folosesc decât săpun lichid sau gel de duş, fără niciun motiv anume (cel mai probabil, din obişnuinţă), mi-a atras atenţia acest săpun solid. Pe lângă faptul că este vegetal, testat dermatologic, dar nu pe animale, acesta nu conţine nici parabeni, fenoxietanol sau coloranţi artificiali. Are un miros foarte delicat şi fresh.

Preţ: 23 lei.

plafar

4. Ulei de argan 

Vai, cât îmi place acest produs. Asta pentru că m-am îndrăgostit lately de uleiuri, iar pielea mea uscată şi deshidratată îmi mulţumeşte pentru noul crush.

Îmi place şi faptul că are pipetă şi poţi doza perfect cât ulei ai nevoie să foloseşti. Are un parfum delicat şi plăcut. Şi este şi certificat eco. Şi are şi concentraţie de puritate de 99,35%.

Costă 25 lei şi are 10 ml.

plafar

plafar

5. Testerele de la Aoliv

E un brand ce comercializează, în principiu, creme. De faţă, de mâini, puternic hidratante, bazate pe uleiul de măsline. Am folosit deja testerul cu crema de faţă pentru ten deshidratat. Este o cremă grasă, perfectă pentru nevoile mele, şi miroase extraordinar de bine.

IMG_5947

6. Ar mai fi Nazomerul, care este varianta bio a spray-urilor pentru nas înfundat, cele pe care le găsiţi în farmacii. Nazomer conţine apă de mare şi nu răneşte mucoasa nazală. Eu l-am trimis tatălui meu, pentru că are mai multă nevoie de el.

Motivul pentru care ţi-am prezentat aceste produse este că sunt bio, nu sunt testate pe animale şi îţi fac mult mai mult bine decât produsele din supermarket sau alte magazine. Îţi recomand sincer o vizită la Plafar, vei găsi numai ingrediente naturale şi preţurile nu sunt chiar aşa piperate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *