5 idei de mărțișoare pentru prima zi a primăverii

5 idei de mărțișoare pentru prima zi a primăverii

Hello there,

A trecut faimosul Vday, sper că fiecare dintre voi l-a sărbătorit aşa cum crede de cuviinţă, iar acum este rândul lui martie să îşi între în atribuţii. Nu vorbesc încă despre 8 martie, voi începe mai lejer cu câteva idei de mărţişoare, pentru că fiecare dintre noi are prietene, colege, mame, bunici, surori şi tot aşa.

Recomandările pe care ți le fac sunt toate preluate de pe Breslo, platformă a creatorilor de produs din România, unde, dacă intri, nu mai ieşi vreo câteva ore. Vorbesc din proprie experienţă. Dar să trecem la treabă…

Există şi mărţişoare cu care, din punctul meu de vedere, nu ai cum să dai greş. Sunt acelea care simbolizează venirea primăverii şi care sunt atât de cute încât nu au cum să nu placă tuturor.

Un exemplu bun sunt mărțișoarele „Ghiocel”, de la Pieces of my heart. Sunt lucrate manual din fim, sunt fosforescente şi vin în pachet complet: cartonaş, punguţă, şnur alb-roşu şi prevăzut cu za pentru a putea fi agăţat pe lănţişor. Preţul este de 5,5 lei.martisoare

Un alt exemplu sunt mărţişoarele cu motive tradiţionale româneşti, care, fie vorba între noi, sunt favoritele mele. Am găsit unele la Zorele Colorate, iar aceştia le vând fie la pachet de 4, la preţul de 38 lei, fie la bucată, preţul fiind de 10,80 lei.

Sunt făcute cu broderie manuală pe pânză de culoare crem. Baza mărţişorului este prevăzută cu ac de broşă, iar finisajul este argintiu. De asemenea, vin direct împachetate pentru a fi oferite.martisoare

Mai poți găsi și la Lora Design astfel de mărţişoare – cusute manual pe etamină şi prevăzute cu ac de broşă. Iar preţul este de 20 lei pe bucată.
martisoare

Dacă ai, în schimb, prietene fashioniste, poate ar trebui să îi iei ceva ce ştii că poate purta şi după. Îţi garantez că ar aprecia asta. Motiv pentru care îţi fac şi o recomandare de broşă cu aspect vintage de la Mirela Mohjazi. Este lucrată din dantelă de bumbac şi camee şi prevăzută cu ac de siguranţă. Preţul este de 10 lei. martisoare

Şi pentru că tot timpul m-am întrebat ce mărţişoare pot da copilelor (finuței mele, de exemplu) ca să le placă şi să le găsească atrăgătoare, anul acesta am găsit la Cleopatra’s Boutique nişte broşe cu prinţese absolut demenţiale.

Sunt făcute din felie de mesteacăn şi pictate foarte frumos cu toate personajele Disney. O broşă costă 10 lei acum, fiind la reducere perioada asta. În mod normal, costă 20 lei.

martisoare

Tot la ea poţi găsi şi mărţişoare tematice. Eu, personal, recomand ca absolut de fiecare dată când cumpărăm ceva pentru cineva, să ne gândim la personalitatea celui/celei căreia oferim. În acest sens, dacă ştii pe cineva pasionat de un anumit intrument muzical, poate o îţi placă ce vezi mai jos.

14568524073633600-item960x720

Admit, evident, şi varianta în care eşti o persoană minimalistă şi nu vrei să îţi baţi capul cu asta prea mult. Dar nu poţi nici să cumperi câteva şnururi şi să le oferi pur și simplu, aşa că uite ce îţi propun eu – mărţişoare sub formă de şnur, din polimer. Sunt prevăzute cu ac de broşă şi vin amabalate direct pentru a fi oferite.

Le poți găsi la Fimarc.

martisoare

Până la acest moment, cam asta e ceea ce mi-a plăcut mie. Bineînțeles că aștept cu mare interes sugestii și de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *