Skip to main content

Da – skincare cu produse homemade. Nu – nu făcute de mine. Pentru că, aşa cum am spus-o în nenumărate rânduri, treaba asta de a face chestii cu mânuţele mele nu prea mă prinde.

Dar, întâmplarea fericită face că eu să cunosc o tipă deosebită şi talentată, Sibel Grigore. Nu ştiu cum funcţionează la voi, dar la mine lucrurile stau cam aşa: oamenii valoroşi îmi prezintă alţi oameni valoroşi. Sibel mi-a fost introdusă la un eveniment de 8 martie, ce viza, evident, răsfăţul femeilor. Căra după ea o cutie imensă cu minuni şi, deşi se grăbea destul de tare, a rămas câteva minute pentru a-i poveşti puţin despre problemele tenului meu. M-a ascultat şi mi-a dat, fără să stea pe gânduri, aceste mici testere cu produse speciale pentru tenul foarte uscat şi sensibil. Mi-a zis să le folosesc cât cred eu că am nevoie şi să revin la ea cu feedback.

Zis şi făcut! Ghici ce? M-am îndrăgostit iremediabil de produsele ei. Nu numai că am revenit cu feedback la ea, ci şi în acest articol pentru că vreau ca lumea să ştie desprea activitatea ei şi despre cât de bine face ea femeilor.

produse homemade

Şi acum să îţi povestesc puţin despre fiecare produs în parte: la ce e bun, ce ingrediente are etc.

produse homemade

În ceea ce priveşte cremele – cea de ochi şi cea de faţă, ingredientul principal este uleiul de cocos, despre care ştim că este unul dintre cele mai bune uleiuri pentru hidratare. De asemenea, se adaugă ulei de migdale şi ulei de argan. În plus, Sibel adaugă vitamine, q10 şi conservanţi naturali. Nu conţin niciun fel de parfum.

Masca aceea pulbere, care poate fi folosită cu succes şi ca scrub, conţine ovăz, muşeţel şi argilă roz.

Balsamul de buze este făcut din ulei de cocos, ulei de migdale, ceară de soia şi vitamina E. El poate fi cu pigment sau fără. Iar cel cu pigment are culoare extrasă din rujuri bio pe care le cumpără Sibel.

Deodorantul este cu ulei de cocos, bicarbonat, amidon şi ulei esenţial pentru o mică urmă de parfum. Din câte am înţeles de la Sibel, acum are o reţeta nouă şi este mult mai cremos decât cel pe care l-am testat eu.

Toate produsele mi-au plăcut la nebunie. Tenul îmi este foarte hidratat de când le folosesc constant, de 2 ori pe zi. La fel şi buzele, şi pielea de pe corp. Nu am testat, în schimb, scrubul încă, dar intenţionez să o fac curând.

Urmează, de asemenea, să o vizitez pe Sibel şi la cabinetul ei, pentru nişte tratamente şi masaje faciale şi abia aştept. O să îţi povestesc cum a fost.

Până atunci, însă, să ştii că o poţi găsi pe Sibel la ea pe blog, pe Facebook si pe Instagram

P.S. Modul de ambalare folosit de Sibel pentru acestea eşantioane mi se pare genial pentru călătorii. Aşa că am mai furat un truc de la ea. 😀

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights