Beauty Tips #1 – Bella Chic Studio

Beauty Tips #1 – Bella Chic Studio

Hello! Draga mea, încep o nouă serie de postări, denumită Beauty Tips. În fiecare articol, numerotat corespunzător, voi recomanda fie un produs de skin-care, fie un produs de make-up, fie un salon de înfrumuseţare sau orice alt truc legat de îngrijire, igienă şi make-up.

Recomandarea care deschide cu brio acest serial este salonul de înfrumusețare Bella Chic Studio, pe care l-am vizit joia trecută. Am fost acolo fără niciun motiv special, fără să am un eveniment care să necesite prea multe pregătiri, ci doar pentru relaxare. Btw, ştiai că femeile din Franţa au transformat mersul la coafor într-o rutină de weekend? Ei bine, nu mi se pare deloc o idee rea.

Aşadar, am pornit la 10:00 dimineaţa spre salon, aflat în zona Militari, undeva aproape de metrou Lujerului. Neapucând să îmi beau prima cafea de dimineaţă (căci da, beau multe cafele într-o zi), am rătăcit puţin pe străduţe până am ajuns pe Strada Cupolei, blocul 5B . Un mic sfat! În cazul în care intenţionezi să mergi acolo, bagă pe maps numele salonului, nu adresa. Dacă bagi adresa, te va aduce într-un loc greşit.

Cand te bucuri singura acasa de buclete taleeee ???????? #curls #mehappy

O postare distribuită de Cristia Cornea (@cristiacornearo) pe

Toată lumea era zâmbitoare când am ajuns şi m-au servit imeeeeediat cu o cafea. Nu ştiu dacă faţa mea era de vină, am încercat să fiu cât mai jovială. Am intrat prima dată la manichiura, am fost foarte încântată de felul în care s-a ocupat doamna de acolo de unghiile mele. Trebuie să mărturisesc că, de obicei, am emoţii când îmi fac manichiură într-un alt loc decât cel în care sunt obişnuită. De data asta, însă, lucrurile au decurs minunat. Am ales roz neon pentru un strop de veselie.

Bella Chic Studio

Apoi am intrat la coafor, unde doamna coafeză nu ştia foarte bine limba română. Am încercat să îi explic ce mi-aş dori eu, cu menţiunea că nu prea au reuşit mulţi să îmi ofere buclele de vis, având în vedere părul meu foarte moale şi dificil. Nici nu a stat prea mult la discuţii, căci a înţeles din start care erau dorinţele mele. 30 de minute mai târziu, ieşeam pe uşa salonului cu nişte bucle cum nu am văzut în viaţa mea. Pe cuvânt de cercetaş! Poţi chiar să verifici întregul meu profil de Facebook. Neam de neamul lui nu a văzut aşa bucle frumoase!

Bella Chic Studio

Am apreciat că a reţinut faptul că vreau o coafură lejeră şi nu mi-a încărcat foart mult părul cu produse de styling, ci fix cât a fost nevoie ca buclele să mă ţină până sâmbătă.

Bella Chic Studio

So, dacă ai un eveniment mai special sau dacă vrei doar un moment de relaxare, îţi recomand Bella Chic Studio, un spaţiu micuţ, însă plin de energie pozitivă şi de doamne care îşi fac foarte bine meseria.

 

One Reply to “Beauty Tips #1 – Bella Chic Studio”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *