Îmi vând hainele la Chic Bazar pe 14 mai

Îmi vând hainele la Chic Bazar pe 14 mai

Ladies! Ce mai faceţi voi? A trecut ceva timp de când nu ne-am mai întâlnit la mine pe blog (ne vedem oricum destul de des pe Facebook şi Instagram), însă blogul trece iar prin nişte modificări – unele mai drastice de această dată.

Lăsând deoparte schimbarea la faţă a cristiacornea.ro, am altă discuţie cu voi azi. Îmi vând hainele la Chic Bazar duminică, pe 14 mai, la Vitantis Shopping Center. De ce fac asta? E simplu, sunt haine aproape noi, purtate foarte puţin, dar uitate în şifonier pentru că am avut fluctuaţii de greutate, iar acum îmi sunt ori prea strâmte, ori prea largi. Mai sunt unele pe care le dau pentru că nu mă mai regăsesc în acel stil (am făcut nişte schimbări lately).

chic bazar

 

Dar de ce am ales Chic Bazar şi nu orice alt garage sale? Şi mai mult decât atât, de ce vă îndemn să veniţi şi voi pe acolo?

 • Nu este vorba numai despre haine şi pantofi, ci şi despre accesorii, cosmetice, parfumuri, bijuterii, curele, ochelari de soare, pălării, eşarfe, toate în stare bună, numai bune de a fi purtate, refolosite.
 • Există cabine de probă, aşa că nu eşti nevoită să cumperi la risc, ci probat şi ales corespunzător.
 • Dacă nu eşti fashion addict (nici eu nu mă pot numi neapărat aşa), trebuie să ştii că poţi găsi la Chic Bazar şi obiecte home deco: rame, veioze, pernuţe decorative. Pentru că frumosul este peste tot în jurul nostru, nu numai în hainele pe care le purtăm.
 • Preţurile sunt accesibile. La urma urmei, acesta este şi scopul unui garage sale. La ediţiile trecute, preţurile au început de la 3 lei, maximul fiind undeva în jur de 100 lei, în funcţie de vechime, brand etc.
 • Totul se desfăşoară într-un spaţiu super bine organizat şi super mare, care strânge laolaltă multe expozante mişto, pe lângă bloggerițele care vor fi prezente.
 • Avem muzică bunaaaaa, pusă de Silviu Lăcătuş, DJ în Silver Church. Nu ştiu cât de mult contează pentru voi, dar mie muzica îmi dictează vibe-ul la cumpărături.
 • Şi există şi o noutate super cuuuuute anul acesta – Chic Bazar Baby Corner. Adică un spaţiu dedicat viitoarelor şi proaspetelor mămici, unde veţi găsi: articole pentru graviduțe, articole, accesorii şi încălţăminte pentru copii, jucării şi multe alte obiecte care fac viaţa mamelor mai uşoară.

De ce să veniţi şi pe la standul meu?

 • Voi fi acolo, alături de Eliza Bălaşa, buna mea prietenă, pe care o vedeţi peste tot în Social Media.
 • Vom avea Mars, Twix, Lion, Bounty şi muuuultă ciocolată.
 • Vom avea un zen corner, cu câte o surpriză pentru fiecare fată care ne vizitează.
 • Şi, bineînţeles, vom avea şi hăinuţe super cute, incaltamine, parfumuri şi ceva accesorii, la preţuri mici. Vrem doar să vedem fete fericite şi să strângem şi noi ceva bănuţi ca să îi spargem la colegele de stand.

Așadar, eu sunt super entuziasmată. Deja am început selecția hainelor și, până la acest moment, vă pot spune ca am muuuulte rochițe de dat. Sooo, sper din toată inima să ne vedem duminică la Vitantis Shopping Center.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *