V/ART – simbioza perfectă între artă și realitatea virtuală

V/ART – simbioza perfectă între artă și realitatea virtuală

Hello world!

Despre ce înseamnă realitatea virtuală, unde şi cum am experimentat-o eu, v-am scris într-un articol anterior. Am fost în vizită la Gateway VR Studio şi acolo am descoperit ce înseamnă VR-ul. Şi mi-a plăcut.

Dar nu despre asta vorbim acum. Ci despre V/ART – un festival super, super, super, super mişto. Un festival care combină arta cu realitatea virtuală. Un festival care aduce laolaltă cei mai cunoscuţi grafferi bucureșteni – Ortaku, Serebe, D21, Lucian Sandu-Milea si Irlo Doidoi – artiști a caror operă devine digitală, iar a căror creativitate capătă noi dimensiuni de exprimare în lumea 3D.

Evenimentul are loc la CluB Play și face parte din Bucharest Technology Weekunul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din România, cu 3 zile de expoziţii, peste 15.000 vizitatori şi peste 70.000 de fani ai tehnologiei. În prima zi a evenimentului, 26 mai, artiştii vor crea lumi virtuale în care, sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 mai, publicul este invitat să îşi pună căştile, să pătrundă în realitatea virtuală şi să exploreze opera chiar din interiorul său.

Dar cuvintele nu au prea mare relevanţă în contextul ăsta, aşa că hai să urmărim câteva clipulete:

 

Btw, participarea este gratuită, Club Play este fix în centru… Aşa că nu văd niciun motiv pentru care nu ai veni la chestia asta. Serios! În plus, e vorba de o experienţă cu totul şi cu totul nouă. See ya there!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *