Constantin Nautics – poveste despre pasiune transfomată în business

Constantin Nautics – poveste despre pasiune transfomată în business

Hi,

Aşa tare îmi place să povestesc despre oamenii care îşi aduc visurile în realitatea imediată, oamenii care şi-au descoprit chemarea şi nu le-a fost teamă să o urmeze, oamenii care inspiră, încât de fiecare dată când am ocazia să cunosc pe cineva din această categorie, primul instinct este să pun 100 de întrebări.

Așa se face că am ajuns azi să povestesc despre Constantin Nautics, un brand construit fix de un om ca cei de mai sus.

Fondatorul acestui brand, a fost şi este pasionat de navigaţie. Cum nu tot timpul se putea afla la bordul unui vas, şi-a dorit foarte mult să aibă în preajma sa cât mai multe simboluri care să îi aducă aminte constant de pasiunea lui.

Aşa a luat naştere ideea faimoaselor brăţări, făcute din materiale folosite exclusiv pentru vasele cu vele. Mai mult decât atât, le-a adăugat un simbol general cunoscut – ancora, cu rol de prindere a brăţării.

Modele sunt gândite şi confecționate numai de ei şi pot fi purtate atât la ţinute de zi, cât şi de seară. Modelele sunt unisex şi vin într-o varietate destul de mare. Astfel, de la brăţări tematice până la brăţările slim, duo sau pentru copii, există cel puţin un model care să se potrivească gusturilor tale.

Mi se par ideale pentru sezonul verii şi pentru mare, fiind confecționate din materiale rezistente la apă. Aşadar, acestea nu îşi schimbă formă şi sunt la fel de rezistente, chiar dacă le ţii mai mult timp în mare, de exemplu.

Recent, au lansat și colecția SWAROVSKI BECHARMED, care este, de altfel, si preferata mea. Aceste brățări au in plus un charm cu cristale swarovski, ceea ce le duce putin intr-o nota mai eleganta decat celelalte modele.

Poti gasi la ei multe idei de cadouri, de la seturile cu bratara si breloc pana la pandantive (bineinteles, cu ancora). In plus, pentru cei mai pretentiosi dintre voi, puteti opta si pentru materiale precum aur si argint.

http://constantinnautics.ro/

Și cum am avut ocazia să mă întâlnesc cu ei, iată că am făcut și câteva poze absolut minunate. Enjoy!

http://constantinnautics.ro/

http://constantinnautics.ro/

http://constantinnautics.ro/

http://constantinnautics.ro/

http://constantinnautics.ro/

 

Credit foto: Alex Saioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *