Skip to main content

Hey there,

Nu ştiu cum eşti tu, dar pentru viaţa mea şi felul în care lucrez/mă organizez, sunt foarte importante simbolurile. Mi-am marcat corespunzător zona de lucru, mi-am organizat biroul într-un anume mod. Şi, de asemenea, nu pot să trăiesc fără agendă.

E adevărat că, pe lângă agendă, am o aplicaţie pe telefon, sincronizată cu laptopul, unde îmi notez absolut tot. Ţi-am povestit despre asta în acest articol. Însă, agenda e un simbol pentru mine – unul care mă defineşte, mă inspiră şi îmi da senzaţia că, odată notate acolo, scrise rotunjit, de mână, ideile mele prind legitimitate.

Din acest motiv, am o colecţie impresionantă de agende, de la cele mai minimaliste până la cele mai colorate. De multe ori, atunci când mă simt neinspirată sau fără vlaga de a crea ceva, merg în librării sau alte locuri unde ştiu că voi găsi o nouă agenda care mi-ar putea însufleţi spiritul creativ.

Trebuie să recunosc, însă, că există câteva agende care înseamnă foarte mult pentru mine şi pe care, numai dacă le privesc sau le ating, îmi dau o energie pozitivă.

Una dintre acestea este agenda Zuriell, pe care probabil aţi mai întâlnit-o pe Facebook-ul meu (sunt o mare susţinătoare a brandului).


https://zuriell.com/ro/

Agenda Zuriell, în compania unei cafele delicioase, la Dianei 4

 

Ce este Zuriell Concept?

Zuriell Concept este un brand romanesc, gandit, detinut si condus de doua fete talentate – Sandra si Ramona . Il numesc ele o fuziune intre minimal si functional. Si fie vorba intre noi, nici ca puteau spune mai frumos. Creeaza agende, insa nu orice fel de agende, ci unele cu adevarat speciale.

Ce are Zuriell Concept diferit?

În primul rând, agendele Zuriell sunt create de oamenii cu nevoi mai speciale. Brandul este partener cu organizaţii care ajută la reintegrarea în societate a persoanelor abuzate sau victime ale traficului uman, oferind locuri de muncă persoanelor care provin din astfel de medii.

Aşadar, vorbim despre un brand implicat din punct de vedere social în comunitatea din jurul lui. Şi asta nu poate decât să câştige admiraţia mea.

Apoi, funcţional vorbind, acestea vin în două dimenisuni, în funcţie de nevoile tale: Pocket (A6) & Travel (A5).

Sunt îmbrăcate în piele şi funcţionează pe bază de rezerve. Practic, coperta este cea pe care o păstrezi forever şi te poţi bucura de ea şi peste zeci de ani, fiind funcţională chiar şi atunci.

O poţi folosi indiferent de meseria ta, pentru că ai la dispoziţie 4 tipuri de foi: velină, cu pătrăţele, cu linii sau cu puncte. Poţi desena, schiţa, plănui, nota absolut orice vrei tu.

Also, ea poate fi personalizată. Adică îţi poţi grava numele sau logo-ul pe copertă. Sau poţi chiar să scrii un mesaj, care să se încadreze într-un anumit număr de caractere, în cazul în care vrei să faci cadou agenda Zuriell.

După cum scriam mai sus, agenda este, practic, refolosibilă. Fiind creată pe bază de şuruburi, poţi schimba foile atunci că le termini. Mai mult decât atât, poţi păstra foile vechi, pentru că fiecare nou set vine la pachet cu şuruburi noi.

https://zuriell.com/ro/

 

Am scris acest articol din două motive.

1. Susţin cu toată sinceritatea şi dragostea brandul Zuriell.

2. Sunt întrebată foarte des ce mă inspiră. Aşa că hai să considerăm acest articol ca fiind primul dintr-o serie de poveşti despre lucrurile care au însemnătate în viaţa mea şi care mă inspiră.

 

Enjoy life!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights