Beauty Tip IV – cel mai bun scrub de la Mark Face and Body

Beauty Tip IV – cel mai bun scrub de la Mark Face and Body

Yuhu!

Ascult Bellini – Samba de Brazil și mă gândesc la mirosul demențial al scrub-ului de la Mark Face and Body. Mhm, fix un mood de toamnă am. NOT!

Revenind la aceste scrub-uri minunate, m-am îndrăgostit iremediabil de ele. Și poți să întrebi persoanele din jurul meu dacă eu mă îndrăgostesc des sau ușor. See what I did here? :))

 

Animated GIFs - Find & Share on GIPHY

 

Ok, încheiem și cu glumele mele bune sau mai puțin bune. Hai să îți fac cunoștintă cu Mark, un brand din Slovacia (iubesc tot ce e din Slovacia, mai ales Tatratea). No worries, au livrare gratuită în România (și peste tot în Europa).

Produsul de bază Mark este acest scrub pe bază de cafea, la care au adăugat diferite arome. Eu le-am testat pe cel cu mentă și pe cel cu pepene.

scrub

 

De ce îl iubesc și îl recomand? Păi hai să vedem:

  • Are o consistență suficient de dură încât să își facă treaba, dar nu atât de puternică încât să îți lezeze în vreun fel pielea. Poate fi folosit pe corp, dar și pe față.
  • Are la bază cafea și jur că dupa fiecare utilizare, mă simt mult mai fresh. Clar cafeaua are efecte asupra mea și din interior, și din exterior.
  • După ce îl curăț, nu numai că îmi simt pielea perfect curățată, dar și perfect hidratată.
  • Are numai ingrediente naturale, bio, și brandul nu testează pe animale: uleiul de cocos organic, uleiul de migdale, zahărul brun, sarea de mare şi vitamina E.
  • Nu conține nici coloranți, nici conservanți.
  • Are un branding demențial, ambalajele sunt foarte cute, in punguțe din material impermeabil și închise ermetic.
  • Mie imi e suficient să îl folosesc cam o data pe săptămână.
  • Iar ce e cel mai important, având pielea sensibilă, am un soi de început de foliculită, care se atenueaza foarte bine cu acest scrub, which is awesome.

 

scrub

 

Site-ul de unde poți afla mai multe este markscrub.ro. Prețul unui scrub este între 49-79 lei, în funcție de mărimea pungii și ingrediente.

Ioi, cât îl iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *