Skip to main content

Hello, people!

Multă vreme a trecut de când nu am mai fost la Webstock. Hmm, un an! Însă iată ca vine iar și mă prinde cu mai putine kilograme, dar cu mai multă experiență în digital și blogging, cu mai multe proiecte la activ și cu o viziune muuuult mai deschisă asupra vieții, în general. Dar asta nu mă oprește să particip din nou cu mare drag la acest eveniment. De ce? Well, succint mai jos pentru că unele lucruri bune chiar nu au nevoie de multe cuvinte.

 

webstock

webstock

 

1. La Webstock se pune punctul pe i. Nu există teama de client, nu există prejudecăți, ci doar realitatea și know how-ul de la cei mai buni oameni din branșă. Cum poți fura mai bine meserie, dacă nu așa? În plus, pe ici-colo mai vezi strecurați oameni care lucrează în companii și au nevoie să înțeleagă de ce digitalul e vital. Good job, Webstock!

 

webstock

Cristi Manafu explicând chestii

 

2. La Webstock te întâlnești mereu, DAR MEREU, cu oameni cunoscuți. Cu alte cuvinte, e momentul ideal pentru some catching up și, eventual, să vă puneți la zi cu ce mai face fiecare. Poate scoți chiar o colaborare, who knows? Sau poate doar te bucuri de some quality time. Și asta e cool!

 

 

3. Ai ocazia să te introduci brandurilor, pentru că la Webstock vin branduri foarte cool, deschise colaborărilor cu bloggeri și nu numai. Întotdeauna au activări faine și asigură momentele de fun & relax în pauzele dintre conferințe.

 

 

4. La Webstock se mănâncă foarte bine. @Miss Mentă, ești pe recepție? Well, dacă ar exista un premiu al evenimentului la care se mănâncă cel mai bine, Webstock ar lua premiul I. Oricum ia premiul I de fiecare dată la cea mai utilă conferință. Dar zic să îi acordăm un nou statut.

 

 

5. La Webstock, dacă ești blogger/vlogger, ai participare gratuită. Invitațiile încă se mai pot solicita, așa că nu pierde vremea și dă click aici, completează cu informațiile cerute și hai să ne vedem pe 29 septembrie. Eu o să fiu cu Miss Mentă (adică Eliza Bălașa) pe acolo, ne recunoașteți dupa farfuriile cu mâncare, Instastories la fiecare 5 minute șiiiii… gălăgia pe care o facem.

 

Kisses & Hugs

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights