Beauty Tips II – Ingrijirea parului cu Vivanatura

Beauty Tips II – Ingrijirea parului cu Vivanatura

Hey,

Eu sunt Cristiana și sunt acea persoană total dezinterasată de styling-ul podoabei capilare. În proporție de 90%, îl las fix așa cum se usucă, fie că e rebel, fie că e fără volum. Să spunem că e nevoie de un event huge pentru a mă convinge să îl coafez și să folosesc produse de styling.

În schimb, mă interesează foarte tare sănătatea lui. Nu am suportat niciodată firele despicate, părul ars, părul semi-vopsit, culorile total nepotrivite s.a.m.d.

De asemenea, mă interesează produsele naturale, organice, care nu-s testate pe animale și, dacă se poate, chiar românești, deși ultima nu-i o regulă neapărat, ci nice to have.

POZA 1

Așa se face că am ajuns să folosesc produsele de la Vivanatura pentru păr – șamponul cu lămâie și argan pentru păr normal și gras și crema de păr împotriva căderii părului, cu petrol. Și daca tot le-am folosit, iată că le fac și un review.

Înainte de a continua să citești, însă, asigură-te ca produsele sunt potrivite părului tău. Și pentru că au fost potrivite părului meu, hai să îți spun câteva cuvinte despre el: se îngrașă extrem de repere, nu are volum, firul de păr este foarte subțite și fin. Nu l-am vopsit niciodată, cu excepția unor șuvițe care s-au dus demult.

ingrijirea parului

 

Șamponul cu lămâie și argan pentru păr normal și gras

 • Șamponul are o consistență super cremoasă și m-a surprins spuma, care nu seamănă cu nimic testat de mine până acum, ci mai degraba cu spuma de ras – foarte, foarte fină.
 • Mirosul este unul destul de puternic pentru așteptările mele, dar foarte plăcut și refreshing – aromă de citrice, evident.
 • Mi-a lungit perioada de păr acceptabil, în ceea ce privește sebumul, de la 2 zile la 3 zile.
 • Și, deși nu era prevăzut în sarcinile sale, mi s-a părut că mi-a dat oleacă de volum și mi-a întărit puțin firul de păr.
 • Ingredientele conținute sunt extractul de salcie, brusture, urzică, tătăneasă, iarba mare, mesteacăn, nuc, podbaa + ulei de argan, glucozida de cocos, acid citric natural, glycerol mono laurate (substanță prezentă și în laptele mamar).
 • Nu conține parabeni, lauril sulfat de sodiu (LSS) sau multe alte substanțe chimice dăunătoare prezente în șampoanele obișnuite.

Prețul este de 21,30 lei pentru 250 ml.

Nota 9,9 – pentru mirosul prea puternic pentru mine. În rest, îl recomand cu toată încrederea, îi un produs foarte, foarte bun pentru părul gras.

ingrijirea parului

 

Crema împotriva căderii părului, cu petrol

 • Are consistență cremoasă. Evident, e o cremă. :))
 • Se aplică atât pe rădăcini, cât și pe lungimea firului de păr. La început am fost puțin sceptică, m-am gandit că îmi va provoca o secreție mai mare de sebum. A fost totul în regulă, totuși. Se folosește înainte de spălare, se aplică pe păr și se lasă 15-20 de minute.
 • Folosită pe termen lung, exact așa cum ai face o cură de calciu sau magneziu, întărește și hrăneste firul de păr.
 • Are un miros specific medicinal, puțin înțepător, dar nu deranjant.
 • Ingredientele conținute sunt: measteacăn, brusture, urzică, uleiuri naturale și petrol.

Prețul este de 24,19 lei la 250 ml. Poți găsi și o variantă mai mică, de test, la 75 ml, care costă 7 lei.

Nota: 10

ingrijirea parului

 

Știu, însă, că cei de la Vivanatura au multe produse faine. Îmi recomandase cineva la un moment dat și pasta de dinți. Voi ce produse ați folosit de la ei?

 

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *