Beauty Tips III: produse de skincare de la Bottega Verde

Beauty Tips III: produse de skincare de la Bottega Verde

Hello,

Pentru ca am tot folosit produse bio, organice și deja pun foarte mult accentul pe astfel de produse, o să îți tot povestesc despre branduri, românești sau nu, unde poți găsi astfel de produse. Unul dintre aceste branduri este Bottega Verde și am ales ca astăzi să îți vorbesc despre ei.

skincare

 

Am folosit de la ei o cremă pentru ten uscat, o cremă de mâini cu vanilie și un baton cu aloe vera pentru cearcăne, pentru că, evident, am o piele foarte uscată și cearcăne foarte mari, pe care încerc, pe cât e posibil, să le mai atenuez. Sooo… Let’s do this!

 

Crema de față pentru ten uscat

 • Este o cremă hidratantă, dar foarte light. Nu încarcă tenul deloc.
 • Se absoarbe rapid, așa că e super bună pentru femeile super grăbite ca mine, care de multe ori renunță să își mai ingrijească pielea atunci când au un program mai aglomerat.
 • Are un parfum destul de puternica, cu accente florale, crema având la bază extract de crin. De asemenea, trebuie luat în calcul că eu am un simț olfactiv destul de sensibil și nu sunt adepta produselor cosmetice mult prea parfumate.
 • Ingredientele de bază sunt mierea, extractul de crin alb și extractul de măsline.

Prețul întreg este de 73 lei la 50 ml, însă o puteți găsi în acestă perioada cu 50% reducere, adica la 37 lei. Aș zice că e o afacere bună!

 

Notă: 9.9 pentru mirosul puțin cam puternic. În rest, all good. E o cremă foarte bună pentru hidratarea zilnică.

skincare

skincare

 

Stick hidratant și calmant pentru ochi, cu aloe vera

 • Este super, super, super, super.
 • Are consistență cremoasă, care se absoarbe super repede, în sensul în care îl aplici, iar daca atingi imediat zona, nu mai simți nimic.
 • Chiar are un efect calmant asupra zonei din jurul ochilor. Eu îl aplic, apoi masez puțin.
 • Evident, cearcănele nu dispar total, este vorba mai mult de propriul confort, în zilele în care te trezesti cu ochii umflați.
 • Ingredientele conținute sunt oligoelemente și aloe vera.

Prețul este de 91 lei la 5 ml. Dar și acest produs este la reducere zilele acestea și il poți găsi la prețul de 49 lei.

Nota 10.

skincare

skincare

skincare

 

Crema de mâini cu vanilie neagră

 • Este o cremă foarte light, ideală pentru birou, când îți simți mâinile uscate, dar nu ai timp să ți le hidratezi corespunzător.
 • Are un miros genial, puternic, dar la creme de mâini și corp îmi e mult mai ușor să il accept. În plus, iubesc vanilia și are note și de cafea și cocos – HEAVEN.
 • Ingredientele conținute sunt uleiul de argan și vanilia.

Prețul este de 55 lei la 75 ml, însă o găsești la reducere, cu 28 lei.

skincare

 

Și pentru că ai parcurs articolul până aici, te anunț că Bottega Verde mi-a oferit mie un voucher, pe care să ți-l ofer ție. Este vorba despre o reducere de 10% la orice comandă, dacă integrezi codul CRISTIACORNEA înainte să finalizezi comanda.

 

Shopping plăcut!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *