Skip to main content

Hey, guys!

E octombrie, e toamnă, e acel moment general valabil și acceptat de către societate ca fiind potrivit pentru un nou început, noi planuri și dorințe. Și cum această lună vine cu niște schimbări la pachet, mi s-a părut oportun să fac un update aici, pe blog, legat de cum mai stau lucrurile în viața mea.

Blogging

Într-o perfectă sincronizare cu acest moment, am o nouă temă pe blog. Yuhu! Și un nou logo absolut demențial, grație Andreei Munteanu, de la Dushky. Și noi categorii și subiecte despre care vreau să scriu. Practic, cristiacornea.ro s-a bucurat de un rebranding, fiind acum mai aproape de cine sunt eu și de interesele mele.

Fetelor, ne vom bucura în continuare de review-uri la produse cosmetice, însă vorbim numa’ despre produse organice, bio, din ingrediente naturale, pe cât posibil de la comercianți și branduri românești. Accentul o să fie pe skincare.

Apoi vom povesti despre home design și cum putem să optimizăm spațiile mici, cum putem recondiționa mobiler vechi și diferite tips & tricks pentru o continuă senzație de nou în propria casă.

După ce ne plictisim de redecorat, putem să ieșim oleacă prin București sau alte orașe, alte țări. Dar nu vă duc chiar peste tot, ci în locurile cu cea mai bună cafea și în locurile unde vă puteți lua porția de artă, cultură, muzică bună. Sună bine, așa-i? Keep an eye on me then!

Și dupa ce le-am făcut pe toate cele de mai sus, poposim în ultima categorie, cea de know-how – în social media, în time management și ce alte skill-uri mai am eu, le găsiți pe toate acolo.

Păstrăm, bineînțeles, categoria de interviuri cu oameni awesome pe care îi întâlnesc în drumul meu și care au ceva de spus despre creativitate, viața de freelancer, antreprenoriat s.a.m.d.

Și vom mai avea daily recommendation – un loc în care veți avea zilnic o recomandare, fie că vorbim despre un loc de cumpărături care îmi place, ultima carte citită sau o nouă piesă descoperită.

 

Job 

Sau cu ce îmi plătesc chiria. :))

Well, am primit multe întrebări despre ceea ce fac în acest moment. Așasar, în acest moment, lucrez într-o agenție mare de PR, în departamentul de digital, unde am clienți mari și amazing, unde mă dezvolt constant, personal și profesional, unde am câștigat deja un premiu cu o campanie și unde am de gând să cresc foarte mult.

Apoi, am mici proiecte personale, tot în social media, pe care intenționez să le cresc as well, însă aici e un proces de durată și care implică multe investiții.

 

Personal

Well, still me. Still single. Still crazy. Still coffee lover & cat person. Still dreaming of a digital nomad life.

Dar cu noi arii de interese și dezvoltare. Posibil cu niște tatuaje în plus. Însă toate la timpul lor, o să aflați sigur de pe Facebook și Instagram.

 

Kisses & Hugs

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights