Blogmas Day I – Magazinul Bio-Dietetic Dr.Albu Selections

Blogmas Day I – Magazinul Bio-Dietetic Dr.Albu Selections

E 9 decembrie, o dată complet random pentru a începe Blogmas. M-am gândit mult dacă anul acesta mai fac față unei astfel de provocări, dat fiind programul meu aglomerat din ultimele luni, dar damn it! Atât timp cât am deja câteva subiecte de interes pentru Crăciunul acesta, why not?

FIY, Blogmas reprezintă o serie de articole dedicate Crăciunului, iar timingul ideal ar fi 1 articol/zi până la Crăciun. Mă rog, îl poți găsi sub diferite forme/denumiri la bloggerițele din România și te încurajez să le cauți, chiar poți găsi informații interesante.

Eu voi da startul acestei serii cu o poveste scurtă despre Magazinul Bio-Dietetic Dr.Albu Selections –  Jiului 67. Care e legătura? Ăăăă… dulciuri?

Nu știu cum ești tu, dar eu am renunțat de ceva vreme la dulciurile din comerț, mănânc extrem de rar batoane, napolitane și alte chestii de care înainte îmi era poftă constant. În schimb, mi-am îndreptat atenția către produsele bio. Realmente bio. Cumva, a fost o trecere naturală, pe care am simțit-o în momente precum cel în care am adunat un coș imens de dulciuri primite cadou pe care nu le-am mâncat nici până la momentul acesta sau atunci când trec pe lângă rafturile cu dulciuri din supermarket, iar nu eu nu simt nicio emoție.

Astfel, se face că dau peste primul magazin dedicat dieteticii şi nutriţiei integrative premium. În cuvinte mai puțin pompoase, am descoperit un magazin care înglobează un magazin fizic, un depozit bio-dietetic, un magazin online, o reprezentanță medicală, un centru medical și chiar unul de pregătire pentru cei interesaţi de dietetică şi nutriţe.

De ce îl recomand? 

Pentru că, deși hrana trebuie să reprezinte o sursă de energie, pentru mine și mulți alții, mâncarea este și o formă de plăcere. Până deunzi, trăiam cu impresia că greu poți găsi alimente sănătoase, dar și gustoase.

Însă, când am trecut pragul acestui magazin și am gustat din preparatele gătite cu ingredientele lor bio din și am gustat sucurile naturale, mi-am dat seama că, într-adevăr, este se poate să le avem pe amândouă – plăcere și valoare nutrițională.

Ce am încercat dintre produsele lor?

  • ceai detoxifiant cu Moringa, iarbă de lămâie, anason, ghimbir, lemn dulce, izmă. Nu conține potențatori de aromă, nici organisme modificate genetic. Mi se pare un ceai potrivit pentru această perioadă, mai ales datorită conținutului de ghimbir. Good to know –  trebuie lăsat la infuzat vreo 10 minute.
  • ceai verde (e unul dintre preferatele mele) provenit din culturi japoneze.
  • un tip de desert din orez și cacao. Este 100% vegan, fără gluten, lactoză sau proteine din lapte.
  • biscuiți cu ciocolată pentru ceai și cafea. Este un produs fără gluten și lactoză.

Oferta lor este suuuper diversă, așa că înainte de Crăciu trag o fugă până la ei să văd ce dulciuri îmi mai fac cu ochiul și ce le duc și alor mei acasă.

 

Enjoy! Kisses & Hugs

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *