Skip to main content

Hey there,

În ultimul timp, am lipstit în mod considerabil de pe blog. Nu pentru că nu mi-ar mai plăcea să scriu, nu pentru că nu aș avea despre ce să scriu, ci pentru că nu mi-am mai permis. Nici fizic, nici psihic. 2017 a fost un an intens, dar un an în care am accelerat maturizarea emoțională, dar și creșterea la nivelul carierei. Nu spun neapărat că a fost o alegere asumată, însă așa au stat lucrurile, iar acum nu pot decât să mă refac și să pun cap la cap tot ce mi s-a întamplat. Trebui văzut ce păstrăm și ce nu.

Până una alta, mi-am rezervat puțin timp pentru a face un top 10 al momentelor cheie din anul ce se apropie de final. Pentru mine și pentru cei mi-au fost alături, într-un fel sau altul.

Electric Castle

A fost primul festival la care am fost în toată viața mea. A fost intens, am muncit mult (am fost cu jobul acolo), dar m-am și distrat. Am cunoscut oameni extraordinari, am intrat în culisele unor bloggeri și vloggeri foarte cunoscuți de la noi și mă bucur că am descoperit niște persoane calde, deschise și chiar am legat câteva prietenii de durată. M-am bucurat la nebunie de concertul Alt J, m-am bucurat de ploaie și de soare, de Cluj și de Bonțida și, mai mult decât, m-am legat de promisiunea că nu voi mai rata niciun festival din România de acum încolo. Energia și fericirea pe care le-am simțit acolo nu pot fi comparate curând cu altceva.

 

Press Trip la Fares, Orăștie

Tot primul din viața mea a fost și acest press trip la Orăștie, de unde este originar brandul de ceaiuri Fares – brand românesc, de cate sunt foarte atașată. Ne-am pozat în lanul de mușețel, am fost la Festivalul Mușețelului, am băut mult ceai și am vizitat Orăștie, un oraș mic și liniștit, dar pitoresc.

Ah, am făcut și un vlog atunci, îl poți găsi aici.

 

M-am bucurat de iarna din aprilie, la Predeal.

Am avut o ieșire spontană la Predeal, alături de niște prieteni dragi. Se întâmpla în aprilie și a nins mai mult decât în iarnă. Ne-am baridicat într-o vilă, sus de tot, cu mulți litri de vin, și am stat la povești, cu muzică bună și privind pe geam, spre munți, cum ningea des și cu fulgi mari. E un moment pe care mi-l voi aminti mereu.

Am și ieșit, evident, pentru că nu puteam să nu îmi beau cafeaua liniștită într-un loc frumos – am și eu obsesiile mele. Also, am jucat bowling pentru prima dată în viața mea și am ieșit pe locul 6 din 6. Să zicem doar că nu e neapărat jocul meu preferat.

 

Am fost și la Untold.

Știi momentul ăla când, cu 4 zile înainte de festival, primești biletele cadou? E mișto, da, dar intri într-o panică totală. Bilete la tren nu mai erau, biletele de avion erau mult prea scumpe pentru bugetul nostru. Cazare nu găseai sub nicio formă. Și cu toate astea, iată-ne vineri, la 5 dimineața, urcând bagajele în mașină, cu cafeaua în brațe, pornind spre ceea ce avea să fie cea mai cool și autentică experiență din vara lui 2017.

Ne-am cazat într-o casă foarte veche, la 10 minute de mers pe jos de festival, am venit cu niște gagici super cool, cu care am râs tot drumul și cu care ne-am distrat la maximum. Ne-am tatuat, am băut, ne-am bucurat de niște concerte de mi se face pielea de găină numai la rememorarea lor.

Ne-am bucurat de Cluj, de mâncare și cafea bună, de Samsara Tea House, un loc ideal pentru detașare completă, am vizitat tot ce era vizitat, de la Grădina Botanică până la bisericile din centru.

Am trăit totul cu intensitatea dată la maximum.

 

Am băut mult vin și multă cafea. Nu degeaba m-am autointitulat coffee drinker by day & wine drinker by night.

Cu alte cuvinte, am și vizitat multe locuri cu vin bun și cafea bună. Căci așa măsor eu calitatea, ahahaha!

 

Am luat decizia de a mă angaja la Golin.

Și de avea multe fotografii pe renumitul balcon de la Golin. Și de a petrece până la 4 dimineața la faimoasele petreceri Lowe. Și de a munci cu cei mai mișto clienți ever. Și de a cunoaște oameni capabili să mute munții. Dar dincolo de orice, de a mă testa pe mine și de a mă cunoaște mai mult decât am făcut-o până acum. Și pentru toate acestea, a fost o decizie extraordinar de bună.

 

Am urcat prima dată pe scena Webstock.

Pentru că am câștigat llocul III cu o campanie smart – cea de la Electric Castle. Dacă în primul an în București, participam cu emoție pentru prima dată la această conferință, sorbind cuvintele celor de pe scenă și sperând că voi ajunge ca ei, iată că în al patrulea an, am fost acolo, pe scenă, sub privirile și aplauzele celor din sală.

 

Am avut oameni speciali lângă mine. Nu în momente cheie, ci mereu. Mă închin și vă mulțumesc!

5 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights