Gift Guide January

Gift Guide January

Hello there,

Sărbătorile lui 2016 au fost foarte interesante pentru mine, din punct de vedere al cadourilor. Am sesizat din ce în ce mai multă anxietate pe acest subiect și e foarte mare păcat. În loc să ne bucurăm că avem ocazia să facem un om drag fericit, ne panicăm pentru că nu știm ce să luăm.

Dincolo de preferințele celui căruia îi oferi un cadou, nici nu prea știi unde să cauți. I get it!

De aceea, ca să mai evităm puțin mall-urile și voucherele cadou, am decis să scriu lunar un articol cu/despre descoperirile mele în materie de cadouri.

Lumânările Roxanei

Sunt lumânări homemade din soia, bio, care nu afectează în niciun fel aerul din cameră, dacă le aprinzi. Pot fi personalizate, cu diferite arome. Și pot fi ambalate în funcție de dorințele fiecăruia, cu logo sau un text mai special. Eu am comandat deja o astfel de lumânare pentru missmenta.ro, cu aroma de, evident, menta si chiar am ramas placut surprinsa de calitatea produsului.

gift guide

gift guide

 

Instantly.be

Oferă-le propriul Instagram printat. These days, foarte puțini oameni își mai printează amintirile. Iar aici poți interveni tu. Salvează fotografiile din ultima vacanță sau de la un eveniment important și fă-le cadou sub formă de cărticică. Dacă vorbești cu cei de la Instantly.be, care sunt foarte drăguți, poate reușești chiar să adaugi și un text simpatic.

View this post on Instagram

Our soon to be out photobook! #bestgiftidea

A post shared by Instantly.Be (@instantly.be) on

 

Noile modele de brățări Constantin Nautics

Deși eram obișnuită să asociez brandul Constantin Nautics cu un stil vestimentar smart casual, chiar sportiv, cu Swarovski Becharmed, brandul a atacat o nouă zonă – una girlie, stylish și foarte fashion. Aceste brățări sunt mai subțiri, într- singură culoare și au atașate un charm cu cristal swarovski. Poți găsi foarte multe modele faine, iar eu ți-am lăsat mai jos preferatele mele.

gift guide

gift guide

gift guide

gift guide

 

Faunus Plant

Încurajez din toată inima produsele bio și producătorii locali. Astfel, dacă ai ocazia să cunoști foarte bine persoana căreia îi faci cadoul – mama, bunica sau o prietenă foarte bună – îți recomand să îi faci un kit de îngrijire cu produsele de Faunus Plant. Nu trebuie decât să știi ce tip de ten are sau dacă există niște probleme specifice și apoi alegi produsele în funcție de asta. Eu le-am folosit, le-am oferit și mamei, și bunicii mele și au fost foarte fericite amândouă.

Au și suplimente nutritive, care sunt avizate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București. Eu am folosit de la ei uleiurile de masaj, balsam de buze, tincturi speciale pentru pielea uscată și tot felul de creme.

 

Ceramică superbă de la Glory Box

Fie că vorbim despre broșele artsy sau un inel în culorile cerului sau un colier de inspirație egipteană, bijuteriile create de Andreea Badragan de la Glory Box sunt cu adevărat niște opere de artă unice. Așa că poți fi sigur că oferi cadou ceva ce nu o să mai aibă nimeni. Eu am o brosă cu un model foarte abstract, care a primit multe laude.

gift guide

gift guide

 

Și cum oricărui cadou îi stă bine cu un buchet de flori alături, îți recomand cu mare încredere Florăria Mobilă. Mi se pare un concept foarte fain, e o florărie online, îți livrează unde vrei tu și îți poti personaliza buchetul de flori așa cum îți place. Preferatele mele sunt florile în cutie. Trebuie să admit că visez de multă vreme să primesc așa ceva, dar toate la timpul lor.

Sper să te ajute ideile de luna aceasta. Ne revedem pe acest subiect abia luna viitoare!

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *