Lifting Facial @Atelierul de Slăbit

Lifting Facial @Atelierul de Slăbit

Nu am mai fost de foarte multă vreme la un tratament facial, așa că invitația celor de la Atelierul de Slăbit a venit la fix. Din fericire, cu un ritual de îngrijire minimal, pielea mea e foarte ok. Însă, din când în când, o vizită pentru curățare și hidratare în profunzime, făcute de un specialist, este mai mult decât binevenită.

Așadar, iată-mă, într-o joi călduroasă, în jur de 11, îndreptându-mă spre Timpuri Noi, acolo unde Atelierul de Slăbit are sediul. Aveam programare pentru un lifting facial instant și eram foarte curioasă să văd dacă rezultatele se văd pe loc. Și s-au văzut.

Ce este liftingul facial?

În câteva cuvinte, liftingul facial este un proces de rejuvenare a tenului, prin diferite modalități și proceduri. Prin rejunvenare facială, se lucrează la stimularea producției de colagen, îmbunătățirea elasticității, reducerea ridurilor și la obținerea unui ten mult mai luminos și mai ferm.

Care este tehnologia folosită la Atelierul de Slăbit?

Tehnologia folosită poartă numele de radiofrecventa Safyre. Este o procedură foarte rapidă, noninvazivă, nedureroasă, care stimulează procesul de colageneză. Totul se bazează pe încălzirea stratului adipos și a țesutului din profunzimea epidermei, fapt ce duce la îmbunătățirea calității pielii.

Radiofrecvența reprezintă rata de oscilare între 3 kHz pana la 300 GHz, ce corespunde frecvenței undelor radio si curenților alternativi care conduc semnalele radio. Astfel, fibrele de elastină și colagen se contractă și devin mult mai ferme, sub acțiunea undelor de radiofrecvență.

 Ce obțin în urma unui astfel de tratament?

Concret, după un tratament de durată cu radiofrecvență, te poți bucura de redefinirea conturului facial, reducerea ridurilor și a liniilor fine, reducerea pungilor de sub ochi, lifting rapid în regiunea perioculară și umplerea ridurilor nasolabiale.

Cât de mult ține efectul?

În primul rând, efectele se văd de la prima folosire. Nu țin, însă, prea mult, dacă nu există continuitate. În funcție de tenul fiecăruia, specialistul îți poate recomanda un anumit număr de ședințe și un timing potrivit nevoilor tale.

Când nu e indicat să fac un astfel de tratament?

Nu se recomandă atunci când ești însărcinată sau alăptezi. De asemenea, nu se recomandă nici în cazul în care porți aparat dentar sau ai de-a face cu stimulator cardiac, proteze metalice sau boli musculare.

Oricum, înainte de a începe procedura, vei avea o discuție cu persoana care îți va face tratamentul și vei completa un formular despre istoricul tău medical.

Care e prețul?

În funcție de câte ședințe trebuie să faci, ți se calculează un soi de abonament, pe care îl poți plăti în două rate. Mie, de exemplu, pentru patru ședințe de lifting, cu primele două la interval de două săptămâni, iar următoarele două la interval de o lună, mi s-a calculat o sumă de 220 euro.

Există reacții adverse imediate?

Nu există reacții adverse. Poate apărea, cel mult, în cazul tenului sensibil, o roșeață pe ten, dar care dispare foarte rapid. În cazul meu, nu a existat nicio problemă, am plecat de la salon direct la o întâlnire. La finalul ședinței, ți se va aplica CC Cream și poți merge oriunde vrei, inclusiv la job, dacă e cazul.

 

Recomand cu mare încredere ca, odată la o anumită perioadă, să te lași pe mâna specialiștilor pentru o îngrijire cât mai profundă a pielii. Check out @Atelierul de Slăbit pentru mai multe oferte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *