Skip to main content

Howdy,

Mi-am propus anul acesta, printre altele, să ajut mai mult –  printr-un sfat, printr-o donație, prin timpul meu oferit unor cauze. Așa se face că mi-am găsit rapid, luna aceasta, două lucruri bune pe care le pot face. Nu numai că le-am găsit pentru mine, dar mi-am atras și câțiva prieteni buni. Ce ar însemna viața fără #squad?

Și dacă tot i-am atras pe ei în aceste povești, zic să ți le prezint și tie. Poate decizi și tu să ajuți și asta m-ar face foarte fericită!

 

Se întâmplă Copacul cu Haine, despre care am mai povestit în nenumărate rânduri. Este un eveniment caritabil, ajuns la cea de-a zecea ediție, unde oamenii pot aduce haine, rechizite, alimente cumpărate sau orice alte obiecte în stare bună care ar putea ajuta oamenii nevoiași.

Totul va avea loc în Parcul Cișmigiu, sub razele soarelui, pe care îl aștept cu atât jind, în ultima sâmbătă din martie.

Dacă te interesează și pe tine, let me know! Putem să mergem împreună.

Și dacă m-ai urmărit pe Facebook, probabil ai observat că am început să dezvolt o pasiune mai specială pentru plante. Totul a venit foarte natural și mă calmează foarte mult ideea de a îngriji mici plăntuțe, care înfloresc și, estetic vorbind, schimbă în bine orice spațiu și îl umple de viață.

Aflând despre nevoia de ajutor pe care o au oamenii de la Grădina Botanică din București, m-am gândit că nu ar strica să dau și mă implic și eu la celebra Curățenie de Primăvară, care a ajuns deja la cea de-a treisprezecea ediție.

O gașcă frumoasă de oameni se adună și pregătește întreaga grădină pentru vizitatorii ce vor să se bucure de liniște și flori pe tot parcursul verii. Și m-am băgat și eu. Cafeaua/ceaiul și ustensilele sunt din partea casei, tu nu trebuie decât să vii cu energie și cu dorința de a ajuta. Programul este de la 9 la 14:00, deci nu pierzi o zi întreagă de weekend.

Toate detaliile sunt la acest link.

Formularul de înscriere este aici.

P.S. Eu și Miss Mentă mergem pe 17 martie.

 

Te bagi și tu?

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights