Skip to main content

Houdy,

Se întâmplă lunar să găsesc tot felul de lucruri bune de la oameni la fel de buni. La unele pot participa în mod activ, la altele nu. Dar știu că e ceva ce pot face oricum și oricând – să dau vestea mai departe. Astfel, am încrederea și speranța că se vor găsi oameni care să poată ajuta.

 

Antonia Teaha de la WillDiet organiează un workshop caritabil – Cum să îți pregătești MINTEA pentru un stil de viață sănătos – pe 19 mai, de la 10:30, la Bite. 

Știm toți că orice schimbare pornește cu mindset-ul potrivit și apoi cu restul acțiunilor. Astfel, Antonia, minunată fată, ne povestește cum putem să ne pregătim, psihic și emoțional, pentru ceea ce se numește un lifestyle sănătos. Mai multe decât atât, evenimentul are loc într-un spațiu foarte drăguț, la Bite, iar banii obținuți în urma achiziționării biletului (practic, e o donație) vor merge către Beard Brothers din Cluj.

Înscrierile se pot face prin e-mail la contact@willdiet.me, donația minimă este de 50 lei și vă zic pe cuvânt că Antonia e minunată!

 

Apoi, avem altă fată minunată – pe Cristina Dobrescu de la Livrez Dragoste – Atelierul de scrisori. Cred că e imposibil să nu fi auzit de ce fac fetele astea. Dacă nu, intră la ele pe Facebook și te vei îndrăgosti pe loc!

Însă, pe lângă activitatea propriu-zisă, Cristina a demarat acum cea de-a doua ediție a evenimentului „O bibliotecă în fiecare casă” alături de Hope and Homes for Children. Astfel, ea vrea să strângă multe, multe cărți pe care să le doneze mai apoi în Maramureș, Alba, Mureș, Bistrița Năsăud, Olt, Cluj și București.

În Maramureș sunt 28 de case, iar copiii și tineri au vârste cuprinse între 4 și 25 de ani. Pentru 9 dintre aceste case, ne-ar fi de mare ajutor și folosință cărți audio (audio books).  În Alba sunt 7 case, iar copiii și tinerii au vârste cuprinse între 7 și 19 ani. Și aici, ne-ar prinde bine cărți audio și senzoriale pentru trei dintre căsuțe. În Mureș ajungem la 2 case, iar copiii au între 7 și 18 ani.  În Bistrița Năsăud sunt 2 case la care cărțile donate de către voi vor ajunge. Copiii și tineri de aici au între 8 și 24 de ani.  Tot 2 case sunt și în București, iar copiii și tinerii au între 8 și 22 de ani. În Cluj sunt 2 case, iar aici e nevoie de cărți pentru liceeni, de colorat, de povești. În Olt vom ajunge la o casă unde găsim copii frumoși și speciali, cărțile de tip audio-book sunt potrivire pentru căsuța de aici. 

Poți lăsa cărțile la sediul lor, iar mai multe detalii despre programul se găsesc în pagina de event. Draga de Cristina va oferi și un semn de cartie caligrafiat fiecărui donator.

 

Dacă ai idee de astfel de acțiuni, let me know și le voi posta în măsura în care pot! Kisses!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights