Skip to main content

Suntem înconjurați de prejudecăți all the time și avem tendința să ne formăm păreri fără să verificăm informația din 2 surse, așa cum ne învață la facultate. Bine, fie vorba între noi, la cum funcționează publicitatea these days, cred că o să ai nevoie de mult mai mult surse ca să te asiguri că e reală informația. Așa am pățit eu când m-am mutat în zona Ștefan cel Mare și știam că am în apropiere Veranda Mall. Recunosc că nu l-am luat mult timp în calcul, în ideea că e micuț și oricum nu mă simt în largul meu în mall-uri, așa că dacă tot fac efortul să merg, măcar să găsesc ce am nevoie rapid.

Mare mi-a fost suspriza să ajung în acest mall și să găsesc nu numai câteva dintre magazinele pe care le frecventam foarte des, dar și două magazine, care adună diferite brand-uri în magazinele lor și care chiar au niște colecții super nice. De asemenea, am găsit English Home și Miniso și multe alte locuri super nice.

Făcându-le o vizită weekend-ul trecut, m-am gândit să încerc câteva ținute de eveniment pentru că mi-am dat seama că urmează câteva perioada următoare și duc lipsă de ținute fancy. Recunosc și că, până la urmă, am achiziționat fix cele mai casual opțiuni, dintre care m-am îndrăgostit iremediabil de o cămașă portocalie (încă o premieră, este singurul obiect vestimentar portocaliu din garderobă). Este dintr-un material foarte lejer, cu o croială asimetrică, mâneci supradimentionate și nasturi din perle.

 

 

View this post on Instagram

 

Am fost duminică în @verandamallro ca să îmi iau haine mai speciale, de evenimente. singură fiind, am cerut votul celor care mă urmăresc, ajutată fiind și de vânzătoarele foarte simpatice de la @orsay @cccshoesbags_ro @deichmann_ro @ca #amos și #bizzarboutique. Dacă dați swipe right veți vedea toate ținutele pe care le-am probat. M-am simțit super fancy în toate și vă mulțumesc pentru voturi, dar recunosc ca am ales cea mai cuminte variantă – cea cu cămașă. ❤️ P.S. Am descoperit că am o poziție preferata când vine vorba de poze. Am senzatia ca par mai slim stând așa. ???? #verandamall #shopping #shopwisely #outfitoftheday #ootd #lookoftheday #lotd #fancy #fancydress #officedress #officeoutfit #animalprint #elegant #elegantoutfit #elegantdress ????️

A post shared by Cristia Cornea (@cristiacornearo) on

 

 

Luând la rând fiecare magazin și fiecare culoar, mi-au trecut prin cap 5-6 motive pentru care Veranda Mall e un spațiu de luat în seamă, mai ales prin prisma proximității. Ți le-am listat mai jos, dar dacă ai completări, lasă-mi în comentarii:

  1. Dacă stai în zonele Ștefan cel Mare, Obor, Colentina, Veranda Mall este foarte aproape. Eu fac 30min pe jos și mi se pare super ok că mă obligă să fac și ceva mișcare.
  2. Este un mall mai mic și mai puțin aglomerat . Mie, personal, aglomerația îmi dă anxietate, astfel că, de obicei, evit spațiile foarte mari.
  3. Paradoxal, îmbrățișez diversitatea, dar și când am prea multe opțiuni, devin again anxioasă, pentru e dificil să iau o decizie finală. În Veranda Mall am câteva magazine bune, astfel că mi-e mult mai ușor cu decizia de cumpărare.
  4. Are câte puțin din fiecare: cafenea, restaurant, modă, bijuterii, home, lenjerie, bănci, electrocasnice. Efectiv, nu ți lipsește nimic.
  5. Ai și oborul fix lângă, dacă ai chef să prin piață și să le bifezi pe amândouă în max. jumătate de zi de weekend.
  6. Există aici două magazine fooooooarte faine, cu niște vânzătoare foarte simpatice, care m-au ajutat super mult: Amos și Bizar Boutique.

 

Ați avut și voi astfel de prejudecăți cu privire la locuri din București? Sunt foarte curioasă! 😀

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights