Skip to main content

Houdy! Dacă ai ajuns aici, mă gândesc că există un interes cât de cât în ceea ce înseamnă Candelarium Candles și ce le face pe ele așa speciale în viața mea, dar și a ta, dacă le dai o șansă.

În urmă cu ceva vreme, devenind tot mai interesată de un stil de viață cât mai departe de artificial și cât mai aproape de autentic și natural, atât fizic, cât și psihic, am descoperit că ceara din parafină nu e tocmai sănătoasă, fiind extrasă din petrol, iar echivalentul ei ar fi ceara de soia. Am început să citesc mai în detaliu, iar ceea ce am descoperit despre ceara de soia m-a făcut să realizez că lumânările de soia se potrivesc cel mai bine stilului meu de viață.

Fast forward în zilele noastre, am decis să îmi fac singură lumânările, dar pentru că mi-a plăcut atât de mult, mi-am dat seama că vreau să fac din ce în ce mai multe. Am ajuns să am stoc și să le dau cadou, iar apoi au început să apară și primele comenzi. Acum, hai să povestim despre aceste lumânări.

 

Ce este ceara de soia?

Ceara de soia este o ceară vegetală ecologică, ce se obține din boabe de soia nemodificată genetic, o resursă regenerabilă, deci eco-friendly. Ea poate fi folosită inclusiv în produse cosmetice de îngrijire, fiind naturală și foarte soft.

 

De ce sunt lumânările Candelarium așa speciale?

Tot ce ține de aceste lumânări respectă 3 principii: naturalul, unicitatea și economia circulară.

Natural

Pe lângă ceara de soia despre care am scris mai sus, lumânările Candelarium sunt parfumate cu uleiuri esențiale cu puncte de ardere mai ridicate, ceea ce oferă un parfum discret VS lumânările cu uleiuri parfumate sintetic. O lumânare de soia Candelarium nu îți va parfuma niciodată întreaga cameră, ea este destinată relaxării, astfel că va elibera un parfum discret în zona care este poziționată. Se potrivește cel mai bine biroului, atunci când lucrezi, zonei de relaxare, atunci când citești sau poate pe pervazul ferestrei, atunci când plouă ușor și vrei să petreci puțin timp cu tine.

Sunetul fitilului imită foarte bine sunetul de șemineu, dar fără funinginea și fumul specifice acestuia. Este vorba despre o ardere curată, astfel nu elimină substanțe toxice în aerul pe care îl respiri.

Ingredientele sunt biodegradabile, iar ceara de soia este o resursă regenerabilă.

 

Unicitate

Fiecare lumânare Candelarium este lucrată manual de către mine, turnată, uscată, pozată și iubită de către mine, în micul meu atelier, un mix între bucătăria și sufrageria apartamentului în care locuiesc. Nu fac niciodată stocuri mari, ci investesc timp, energie și creativitate în fiecare lumânare.

 

Economie circuală

Cu alte cuvinte, niciun element din cele ce compun lumânările nu ajunge la coșul de gunoi, totul este consumat sau reciclat. În proporție de 90%, fiecare recipient este reciclat de mine, personal, sau achiziționat din diferite târguri de vintage, charity shop-uri șamd. După achiziționarea lumânării și după ce aceasta este consumată, recipientul se poate curăța cu apă și detergent și refolosi la Candelarium pentru refill. Acest refill presupune, bineînțeles, și o reducere din prețul inițial.

 

Extra

Săculeții în care veți primi lumânările sunt realizați din materiale reciclate, de la haine vechi sau alte țesături. Ele sunt făcute manual, acasă, de către mama mea. Cusutul este un hobby al ei, iar acum o face pt un business responsabil în creștere. Recunosc că, moment, o plătesc în cafele, zâmbete și lumânări, dar vom crește împreună!

 

ADN-ul Candelarium

Imaginează-ți scena în care sunt create fetițele Powerpuff, din sugar, spice and everything nice, dar și din Elementul X, care le dă fetițelor superputeri. Eu sunt varianta feminină a Profesorului Utonium și creez lumânările Candelarium. Am mai multe elemente speciale: parfum, emoție, memorie senzorială, meditație, natural, sustenabil. Când toate acestea fuzionează, se naște o nouă lumânare Candelarium.

 

Sper să le simți și tu așa cum o fac eu. Poți să îmi scrii anytime pentru o variantă custom made:

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Verified by MonsterInsights