Ne vedem la o cafea și SPOOF! Brandul tău prinde viață!

Cine

sunt eu?

O fată îndrăgostită de online (şi cafea). Am 2 ași în mânecă: am mereu cuvintele la mine şi le leg în texte care ar impresiona şi cel mai insensibil client, dar și tool-urile necesare pentru o strategie de social media şi content marketing ca la carte.

Cum a început totul? Ca prin magie. Dar fără bagheta magică. Doar cu multă pasiune şi cu dorinţa de a face lucrurile în felul meu.

Ce știu

să fac?

 • Research & Monitorizare & Planificare
 • Content Marketing & Strategy
 • SEO
 • Google & Facebook Ads
 • Storytelling
 • Social Media Management
 • Event Management
 • PR

Cum funcționează?

Colaborari anterioare

testimoniale

Prin natura job-ului, tot timpul sunt în căutare de colaborări cu bloggeri talentaţi, pasionaţi şi implicaţi în tot ceea ce fac, iar Cristiana Cornea face parte din această categorie! Cum nimic nu este întâmplător, astrele s-au aliniat şi pe Cristiana am cunoscut-o. Lucrăm bine împreună, este la fel ca mine, iar una dintre calităţile sale majore este promptitudinea.

MIRELA CHIRILA

MEDIA PR

Am avut ocazia să lucrez cu Cristiana ca asistent PR şi mă bucur că am avut această oportunitate pentru că este o persoană foarte creativă, bine organizată, eficientă, învaţă foarte rapid şi are multe de oferit. Mi-au plăcut enorm Viteza cu care poate să creeze copy-uri bune, felul în care se exprimă în scris şi faptul că se adaptează uşor la situaţii noi şi deadline-uri scurte. E o zâmbăreaţă chic mereu la curent cu noutăţile, mi-o imaginez mereu în rolul lui Andy din The Devil wears Prada, emană o stare de bine molipsitoare şi cred că are extrem de mult potenţial în copy writing şi digital. Mi-ar plăcea enorm să mai avem ocazia să lucrăm împreună!

NARCISA SURUIANU

TRAVELGIRLS.RO

Din momentul în care ne-am cunoscut, Cristiana a împărtăşit cu noi entuziasmul şi voia bună. Este o persoană foarte receptivă şi pozitivă, care ştie să găsească bucuria în lucrurile mici. În urma colaborării noastre, am realizat că este o persoană pe care te poţi baza, iar Viteza de reacţie este încă un atu cu care ne-a surprins în mod plăcut.

ALINA GALERIU & LUIZA CERNICA

GALERIU & PARTNERS PR

Am colaborat excelent încă din prima clipă, fără să fie nevoie de multe discuţii sau o perioadă de acomodare. Cristiana este foarte receptivă şi se poate mula rapid pe orice brand. M-a surprins mereu plăcut rapiditatea cu care scrie texte şi cât de uşor poate transpune în cuvinte orice idee. În plus, este mereu la curent cu tot ce mişcă în piaţă, aşa că nu duce lipsă de noi idei şi soluţii pentru dezvoltarea brandului.

ANA MUŞAT

Owner PIMP MY BRAND

contact

Acum e momentul pentru primul pas!

Dă-mi un e-mail sau un telefon și hai să îți construim împreună o imagine în online!

 • Bucuresti, Romania
 • 0733 947 850
 • digitalmarketing@cristiacornea.ro

Mă poţi găsi şi aici: