Despre mine

Despre mine

Cine sunt?

Cristiana. Cristia. Coffee lover. Wine lover. Cat lover. Life lover, în definitiv. Dar probabil că cel mai mult iubesc să scriu. Așa s-a născut blogul. Un blog de lifestyle – despre viață, cafea, feminism, călătorii, home design, evenimente și toooooot ce mi se mai întâmplă mie pe ici-colo. Bine ai venit în universul meu! Sper să îți placă și să rămâi cât mai mult!

Ce am făcut până acum?

Am început cu voluntariat la Worldwide Children, ca să ajut și să aduc schimbare. Am continuat cu voluntariat în PRIME România, singura asociație  studențească de relații publice din țară, ca să învăț și să cresc.

Am intrat prima dată în câmpul muncii la în redacția Tabu, apoi la Ghidul Miresei. Am continuat cu Social Media și PR la We love Couture, Ramayana Cafe și Pura Vida Hostels – un soi de freelancing. Acum sunt Junior Digital Associate într-o agenție de PR. Și imi place foarte tare…

Ce pasiuni am?

Hmm. Cărți, filme, artă, arhitectură veche, vintage, revistele glossy, cafea, călătorii, oamenii. Am făcut un curs acreditat de make-up, dar am plecat pe un drum diferit până la urmă. Și las lista deschisă…

 

Profil de frumusețe

Iar dacă ai ajuns aici pentru că lucrezi la un brand drăguț de cosmetice bio/organice, îți las mai jos un profil de frumusețe, cu produsele care ar putea fi relevante pentru tenul meu, părul meu s.a.m.d.

Nu de alta, dar nu aș putea scrie obiectiv despre o cremă pentru ten gras, dacă eu am ten uscat. Pentru că nu mă ajută.

3 Replies to “Despre mine”

  1. Buna Cristea, de astazi am descoperit blogul tau, si tin sa spun ca ma impresionat, imi place cum gandesti,si felul in care scri,de mult am si eu in plan sa imi deshid un blog in care sa scriu insa nu prea am cunostintele necesare petru a posta si a folosi pagina ! Oricum tin sa te felicit si sa nu renunti niciodata la visele tale, faci un lucru forate bun, prin a scrie si a ne impartasi nou experientele si gadurile tale, te pup cu drag , !

    1. Vă mulțumesc pentru mesajul dvs și pentru cuvintele frumoase! Înseamnă foarte mult pentru mine și mă motivează. Numai vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *