Skip to main content

Bine ai venit aici, în spațiul safe, în care vei învăța alături de mine cum să îți obții independența aka cum să fii un freelancer fericit în România

Cine sunt și de ce îți prezint această experiență de învățare?

Eu sunt Cristia Cornea, freelancer cu acte în regulă de aproape 4 ani, specialist în ceea ce fac de aproape 10 ani. Într-un timeline de corporație, aș fi fost probabil deja manager sau head of (insert orice departament aici). Am ales, în schimb, să-mi conduc absolut singură viața profesională, în termenii mei, conform valorilor mele și ținând cont de o etică a muncii pe care simțeam că o regăsesc din ce în ce mai rar în mediile de lucru în care mă regăseam. 

Lucrez în continuare cu agenții de publicitate, companii multinaționale, antreprenori și afaceri locale și învăț în mod constant de la fiecare câte ceva. Printre clienții pe care îi gestionez, în prezent, se numără Jack Daniel’s și Finlandia, Tinmar Energy, Bucharest Tech Week, GoTech World, Coop Wallet, WishFest, primul centru de psihoterapie gratuită din țară + muuuuuulte proiecte mai mici sau mai mari, pe care te invit să le descoperi direct în portofoliul meu.

Incertitudinea a fost cea mai mare problemă a tuturor cu care am stat de vorbă până acum, dar îți spun doar atât – am reușit să mă mut la casă, să fac un credit la bancă, să am fond de urgență, să mă autoeduc financiar, să plec în vacanțe de mai multe ori pe an și să am idealuri mult mai înalte decât aș fi sperat vreodată. Toate de când am ales să lucrez pe cont propriu.

Vreau să creez o piață a freelancerilor și în România, așa că am creat oportunitatea perfectă pentru asta – cursul despre cum să devii freelancer. Este un program dedicat atât celor care însă nu au pornit pe acest drum, dar și celor care deja freelancers, dar la începuturi.

De ce fac acest curs într-o lume misterioasă când vine vorba despre dedesubturile vieții de freelancer?

Contrar grijilor celor din jurul meu – că îi învăț pe alții cum să-mi ia pâine de la gură – ceea ce vreau eu, de fapt, cu acest curs este să demistific ce înseamnă viața de freelancer în România. Vreau să creez o rețea de oameni bine pregătiți să se susțină singuri, să aibă o voce și să construim împreună un mediu mai propice în România pentru cei ca noi, în căutare de libertate. Vreau să schimb la față incertitudinea care își aruncă vălul negru asupra oricărui entuziasm de a porni pe drumul acesta și vreau să elimin poleiala dată de Instagram și viața în Bali expusă atât de nepretențios ca fiind beneficiul suprem al vieții de freelancer. 

Întrebarea de 100 de puncte

– Cum știi dacă ți se adresează ție acest curs? –

🗹 Dacă nu mai vrei să fii angajat, însă pornirea-i grea, te ajut să te dezlipești mai repede de pseudo confortul de la locul de muncă și îți dau stimulentul de a te redescoperi într-o variantă liberă și provocatoare.
🗹 Dacă deja ai pornit în viața de freelancer, dar simți că lucrurile nu se întâmplă cum ți-ai imaginat, ai diferite blocaje și bați pasul pe loc, te ajut să te eliberezi de încărcătura care îți încetinește progresul.
🗹 Ți se potrivește această experiență dacă vrei independență, dacă vrei autonomie, dacă vrei să-ți depășești limitele, dacă vrei să experimentezi viața în afara unui sistem impus, în care totul depinde de tine.
💚 E ok dacă încă nu ești sigur(ă) că vrei asta, pentru că am gândit experiența ca pe o călăuză care te duce acolo unde ai nevoie. Vei descoperi, poate, că nu e pentru tine viața de freelancer. Dar și acesta e un câștig extrem de valoros.

Cu ce pleci „acasă” după acest curs?

Impropriu spus acasă, căci va fi o experiență de învățare online, din confortul spațiului tău. Dar poți considera „acasă” momentul, locul, trăirile ce te vor impulsiona să pornești pe cărarea ta. În mod intenționat nu spun drumul tău, căci nu va fi pavat, bătătorit înaintea ta. Va fi cărarea pe care tu, singur, o vei construi cu fiecare pas hotărât pe care-l vei face. 

Ce îți dau eu este kitul de start la care te poți întoarce oricând ai nevoie de suport. Îți ofer sisteme, instrumente și automatizări testate, demontate și refăcute de mine în timp, care să-ți simplifice debutul în viața de freelancer.

Vom petrecem timp împreună, vreme de 6 module, via Zoom, în 2 variante de grupe, în funcție de programul tău.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • Marțea și joia, de la 18:00 la 20:00

(3 & 5 octombrie, 10 octombrie, 17 octombrie, 24 & 26 octombrie)

  • În weekend, de la 11:00 la 12:30

( 7 & 8 octombrie, 14 octombrie, 21 octombrie, 28 & 29 octombrie)

*Fiecare grupă va avea un număr de max. 6 participați, pentru a avea timp alocat pentru fiecare, să discutăm aplicat, să ne ajutăm reciproc și să creăm cu adevărat conexiuni emoționale. 

**Pentru ca fiecare grupă să fie susținută, trebuie să se înscrie cel puțin 2 participanți.

Zi-mi mai repede unde și cum mă înscriu!

Vreau să aflu mai multe detalii despre curs

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from Digital Nomad Storytalor:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

Intuit Mailchimp

Contribuția ta pentru această experiență de învățare este de 1000 lei plată integrală sau 1200 lei plata în 2 rate. Înscrie-te folosind formularul din stânga ta, iar eu revin cu informațiile necesare pe e-mailul cu care te-ai înscris. 

De asemenea, îți dau acces și la conținut exclusiv pe tema freelancingului + câteva surprize care să te pregătească pentru experiența pe care am pus-o la cale pentru tine. Bineînțeles, păstrăm legătura acolo și după finalizarea cursului. 

Dacă mai ai nevoie de a doua părere, îți las mai jos câteva testimoniale de la cei cărora le-am oferit consultanță.