Skip to main content

Servicii oferite

Strategie de comunicare digitală

Vei primi un material amplu care conține: analiza competiției, auditul canalelor tale de comunicare digitală, trend-uri în comunicare digitală, obiectivele de comunicare digitală, pilonii de conținut, platforme, TOV, frecvență, strategie de hashtags, simulări de postări, influencers marketing, e-mail marketing, audit website, proiecte speciale etc.

Social Media Management & creare de conținut

Gestionez în totalitate canalele tale de Social Media, începând de la crearea de conținut, programarea postărilor și monitoriarea activității pe pagini până la raportarea lunară, trimestrială și anuală, dar și optimizarea strategiei dacă este cazul. Platformele pe care le gestionez: Facebook, Instagram, LinkedIn.

Newsletter Management & creare de conținut

Realizez strategia și planificarea campaniilor de e-mail marketing, cât și crearea de conținut pentru ele. Implementarea și setarea tehnică este externalizată către un colaborator.

Website content & App content

Creez conținutul pentru website-ul sau aplicația ta, conform regulilor de brand, cât și specificațiilor SEO.

Blog content (articole de blog, interviuri, studii de caz)

Creez conținut pentru blog-ul de companie, de la articole holistice la interviuri și studii de caz, ținând cont de specificațiile SEO.

PR Content (comunicate de presă, advertoriale)

Creez conținut pentru materiale de PR, conform regulilor de brand, dar și regulilor ce țin de presă.

Traducere/adaptări (RO-EN / EN-RO)

Traduc și adaptez conținut din limba engleză în limba româna și invers. Nu asigur traduceri autorizate.

Descrieri de produs

Creez descrieri de produs pentru shop-uri online, ținând cont de specificațiile SEO.

1on1 Sesiuni de consultanță privată despre cum să abordezi mediul digital pentru business-ul tău.

Ofer consultanță afacerilor mici și mijlocii despre cum să abordezi mediul digital pentru business-ul tău, cu focus pe nevoile specifice ale clientului.

*Ce mai poți adăuga ofertei tale, cu ajutorul colaboratorilor mei – web dev, graphic design și PPC. La cerere, pot prelua partea de project management în colaborarea cu oricare dintre colaboratorii mei.

!! Ofertele sunt customizable și depind de nevoi, obiective, buget și termenele limită, așa că te rog să nu îmi ceri o ofertă standard înainte de a seta toate detaliile necesare.

Procesul de lucru

Iar acum, că am ajuns până aici, hai să îți povestesc modul de lucru în colaborările cu clienții mei, ca să știi la ce să te aștepți.

De ce sa lucrezi cu mine?

Rapiditate & Flexibilitate
Mă adaptez rapid nevoilor clienților mei, pot să trec ușor de la un registru la altul, prin prisma experienței acumulate în agențiile de digital și prin paleta largă de industrii în care am activat.

Eficiență & Simplitate
Urmăresc constant să automatizez procese și să găsesc cele mai simple direcții care ne pot aduce îndeplinirea obiectivelor. Nu îmi place să complic lucrurile, sunt adepta singletasking-ului și a clarității.

Mix-ul potrivit între creativitate și eficiență
Construiesc povești și strategii care sună frumos, dar care rezolvă tensiunile business-ului. Mă interesează estetica, dar și eficiența. Mixez cifrele cu partea de storytelling.

Răbdare & Comunicare
Țin foarte mult la spiritul de echipă. Nu sunt doar un simplu furnizor de servicii, ci un partener de cursă lungă, iar o astfel de relație se construiește pe un fundament puternic de răbdare și comunicare.

Ocupa unul dintre locurile libere si hai la o cafea, fie chiar si virtuala!

Programează un discovery call gratuit