The Freelancer Bootcamp

Program de mentorship pentru debutul în viața de freelancer

Vreau să mă înscriu
Ce mă bucur că ai făcut acest pas! Posibil chiar primul din cariera ta de freelancer.

Bine ai venit la The Freelancer Bootcamp – First Edition – programul care îți oferă kit-ul de start pentru debutul în viața de freelancer! Ce se întâmplă mai exact aici?

Ai în fața ta un program de mentorship, super dinamic și aplicat, ce se desfășoară pe parcursul a 6 săptămâni via Zoom. Gândit în mai multe module, cu părți teoretice și părți practice, dar și cu teme pentru acasă, acest program acoperă toate fațetele vieții de freelancer și îți oferă instrumentele necesare pentru a porni pe acest drum imediat după finalizarea sa. Bineînțeles, doar dacă faci toate temele și participi la toate modulele, căci prima lecție a unui freelancer de succes este self management-ul corect.

Ce vei învăța

În mod real, vei vedea culisele nefiltrate ale vieții de freelancer, cu bune și nebune, și vei învăța:
 • CUM să îți definești singur metricii prin care îți măsori succesul ca profesionist pe nișa ta, modul de lucru care te avantajează cel mai bine și cum să îți validezi idele de business în viața reală;
 • CUM să pui limite sănătoase, să creezi un workflow care să îți acomodeze deopotrivă obiectivele profesionale cu cele personale și să îți selectezi clienții și partenerii bazat pe un checklist personal;
 • CUM să îți alegi forma legală de lucru, contabila potrivită, dar și să îndulcești relația cu Anaf-ul, înțelegându-ți atât drepturile, cât și responsabilitățile;
 • CUM să îți organizezi eficient finanțele, de la taxe până la cotizația la pensie;
 • CUM să îți planifici timpul & energia și cum să îți setezi obiectivele prin tehnici eficiente de planning & organizare, atât cu tool-uri digitale, cât și tradiționale;
 • CUM să ajungi la clienții tăi prin diferite tehnici de sales, dar și cum să îți setezi un preț corect raportat la piață, dar și la stilul tău de viață, fie că vorbim de fee orar sau fee per proiect;
 • CUM să îți construiești un brand personal, folosind vastul Internet în avantajul tău, de la crearea unui portofoliu până la strategia de conținut în Social Media.
Vreau să mă înscriu!
Cu ce pleci „acasă” după acest curs?

Impropriu spus acasă, căci va fi o experiență de învățare online, din confortul spațiului tău. Dar poți considera „acasă” momentul, locul, trăirile ce te vor impulsiona să pornești pe cărarea ta. În mod intenționat nu spun drumul tău, căci nu va fi pavat, bătătorit înaintea ta. Va fi cărarea pe care tu, singur, o vei construi cu fiecare pas hotărât pe care-l vei face.

Ce îți dau eu este kit-ul de start la care te poți întoarce oricând ai nevoie de suport. Îți ofer sisteme, instrumente și automatizări testate, demontate și refăcute de mine în timp, care să îți simplifice debutul în viața de freelancer.
Vreau kit-ul
Cum va arăta concret această experiență de învățare?
Vom petrecem timp împreună, vreme de 6 module, via Zoom, în 2 variante de grupe, în funcție de programul tău.
 • În fiecare marți și joi, de la 18:00 la 20:00
  (31 octombrie, 2 noiembrie, 7 & 9 noiembrie, 14 & 16 noiembrie)
 • În fiecare sâmbătă și duminică, de la 11:00 la 12:30
  (4 & 5 noiembrie, 11 & 12 noiembrie, 18 & 19 noiembrie)
*Fiecare grupă va avea un număr de max. 6 participați, pentru a avea timp alocat pentru fiecare, să discutăm aplicat, să ne ajutăm reciproc și să creăm cu adevărat conexiuni emoționale.
**Fiecare modul va conține parte teoretică, parte practică și un set de exerciții practice pentru acasă. De asemenea, fiecare modul se va încheia cu un mic cadou din partea mea – fie o carte, fie acces la alte cursuri, fie un template de lucru pe care să ți-l personalizezi.
***De asemenea, după finalizarea întregului curs, vei avea inclusă și o sesiune 1on1, valabilă 3 luni de la încheierea cu succes a cursului. Poți folosi această sesiune cu mine pentru brainstorming-uri personale, pentru deblocaje emoționale, pentru feedback pe strategia ta și orice simți că te-ar ajuta să avansezi în demersurile tale.
Vreau să mă înscriu!
Acum, poate vrei să știi și cine sunt eu și de ce îți prezint această experiență de învățare?

Eu sunt Cristia Cornea, freelancer cu acte în regulă de aproape 4 ani, specialist în ceea ce fac de aproape 10 ani. Într-un timeline de corporație, aș fi fost probabil deja manager sau head of (insert orice departament aici). Am ales, în schimb, să îmi conduc absolut singură viața profesională, în termenii mei, conform valorilor mele și ținând cont de o etică a muncii pe care simțeam că o regăsesc din ce în ce mai rar în mediile de lucru în care mă aflam.

Lucrez în continuare cu agenții de publicitate, companii multinaționale, antreprenori și afaceri locale și învăț în mod constant de la fiecare câte ceva. Printre clienții pe care îi gestionez, în prezent, se numără Jack Daniel’s și Finlandia, Tinmar Energy, Bucharest Tech Week, GoTech World, Coop Wallet, WishFest, primul centru de psihoterapie gratuită din țară + muuuuuulte proiecte mai mici sau mai mari, pe care te invit să le descoperi direct în portofoliul meu.

Incertitudinea a fost cea mai mare problemă a tuturor cu care am stat de vorbă până acum, dar îți spun doar atât – am reușit să mă mut la casă, să fac un credit la bancă, să am fond de urgență, să mă autoeduc financiar, să plec în vacanțe de mai multe ori pe an și să am idealuri mult mai înalte decât aș fi sperat vreodată. Toate de când am ales să lucrez pe cont propriu.

Am încredere în Cristia
Înscriere & preț

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

  Contribuția ta în acest program este de 1000RON, plătibilă în 2 rate. Dacă plătești suma integral în avans, îți ofer o reducere de 200lei, adică primești toate cele de mai sus în suma de 800lei.

  Cum te înscrii:

  • Completezi formularul din stânga cu datele tale
  • Vei primi, în scurt timp, un e-mail de confirmare care va conține mai multe detalii despre desfășurarea programului, conținutul modulelor, cât și cum poți face plata.
   *se poate plăti și ca persoană fizică, și ca persoană juridică.
  • Prin bifa de marketing, te poți abona la o serie de e-mails bilunare pe subiectul freelancing-ului, creativității și self-management-ului.

  Găsești în dreapta ta chat-ul care te duce direct pe whatsapp și acolo îmi poți adresa orice întrebare/sugestie ai. Răspund cât de repede pot.

  Dacă vrei să vezi bucățele autentice din viața de freelancer, uneori estetice, alteori nu, ne găsim și pe Instagram, unde postez aproape zilnic despre provocările pe care le am, cafele și pisici.

  Dacă mai ai nevoie de a doua părere, îți las mai jos câteva interviuri în presă cu viziunea mea asupra freelacing-ului. 😊