Skip to main content

A venit vremea să vă scriu despre un superb eveniment la care am participat într-o superbă seară de vineri. Beauty Bloggers Summer Party este petrecerea care reuneşte bloggeriţele de beauty din România, le pune la un loc, le răsfaţă cu tot felul de cosmetice, cu limonadă şi gustări şi le dă oportunitatea de a face networking, de a se cunoaşte între ele şi, de ce nu, de a pune la cale proiecte îndrăzneţe. Deja v-am rezumat ce s-a întâmplat la petrecere! 🙂

În spatele acestui eveniment au stat Ioana Dumitrache, alături de 2activePR şi Coty. Întâlnirea a avut loc într-o grădină decorată extrem de frumos. O să puteţi admira aranjamentele în pozele de mai jos. Sponsorii evenimentului şi cei care ne-au dat ocazia să le testăm cele mai noi produse au fost Astor, Rimmel London, O.P.I., Guess şi Sally Hansen. Unele fete au beneficiat de manichiură de la O.P.I. M-am ofticat atunci că abia îmi făcusem unghiile şi am zis să nu îmi bat joc de munca mea, căci m-am chinuit ceva timp la ele şi multe fete mi-au lăudat culoarea.

Cel mai tare şi cel mai tare mă bucur că am cunoscut câteva bloggerițe pe care le urmăream deja în online, ca Denisa Sima, Anda Zelenca, Cristina Shopping Therapy, Adina Vlad, Laura Mușuroaea şi multe, multe alte fete cochete. Oricum, am vorbit cu toate şi mi-a plăcut treaba asta. Mi-au plăcut atmosfera relaxată, chicotelile fetelor, pozele în toate colţurile, vloguri filmandu-se în direct pe ici, pe colo. By the way, o să apar şi eu ( SPER! ) în vlogul Ștefanei de la The Pretty Blossoms. So, Ştefana, hai mai repede cu clipul!

Vă las cu nişte poze de la eveniment şi abia aştept următoare ediţie!

Pupici

P.S. Limonada a fost fantastică!!

Summer Beauty Bloggers Party

limonada

Gloss Astor

Summer Beauty Bloggers Party

Summer Beauty Bloggers Party

DT__2879

DT__2948

DT__3078

DT__3167

Mă puteți urmări și peFacebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights