Skip to main content

În ultimii 2 ani, cu aproximație, organic și cruelty free sunt termenii de referință atunci când vine vorba de skincare.  E adevărat că la partea de make-up mai fac concesii cu partea organică, dar niciodata cu testarea pe animale. Din fericire, though, nu am dezvoltat o pasiune din a mă machia daily, ci doar la ocazii cu adevărat speciale.

Am devenit fidelă unor produse pe care le folosesc de multă vreme și la care mi-e greu să renunț, dar uneori mai apare câte un brand care îmi capteaza atenția prin produsele lor și îmi doresc să încerc ceva nou. Cam așa s-a întamplat cu produse de la QI Cosmetics, pe care le-am integrat deja în rutina mea de câteva săptămâni și sunt plăcut impresionată.

 


În speranța că sunt printre voi fete care au aceleași interese ca mine, am ales să povestesc puțin despre produsele testate de mine de la QI Cosmetics. Înainte să continui, însă, trebuie să ai în vedere faptul că produsele folosite de mine sunt potrivite tenului tânăr, deshidratat, cu tendință de uscare. Dacă nu te încadrezi în ceva similar, s-ar putea ca produsele să nu ți potrivească neapărat. Here we go!

 

Crema hrănitoare de față

Iubesc cremele de față cât mai grase și puternic hidratante, pe care să le utilizez seara, înainte de culcare. Doar așa reușesc să am tenul relativ hrănit și hidratat. Această cremă de la QI Cosmetics, cosmetice bio, are o consistență destul de grasă, dar nu uleioasă, ci destul de catifelată. Mirosul este unul extrem de discret, natural, de plante. Rolul acestei creme este de a hrăni, regenera și hidrata. De asemenea, are rol emolient, antioxidant și antiinflamator.

Ingredinentele conținute sunt: unt de shea nerafinat, unt mango, ulei de cânepă virgin, ulei de rosa mosqueta virgin, ulei din semințe de struguri (presat la rece), ulei de smochin de Barbaria, ulei de jojoba virgin, ulei de cătină, extract de morcov, uleiuri esențiale de lemn de trandafir și geranium, vitamina E.

Ingrediente sunt naturale 100%, dintre care 46% sunt ingrediente certificate organic/bio. Produsele sunt preparate manual, în laborator.

Preț: între 60 – 120 lei, depinde de cantitate.

 

Crema hrănitoare de corp

Recunosc că uneori mi-e lene să mă dau cu cremă pe corp daily și e mai mult un ritual de relaxare pe care îl fac o dată pe săptămână. Din fericire, am o piele extrem de răbdătoate și îngăduitoare cu mine, astfel că încă mă suportă așa, fără să se supere. Nu faceți ca mine though! Crema aceasta este pure bliss, astfel că de fiecare dată când o întind pe piele, simt ca și când sunt mângâiată cu petale de trandafir.

Ingredientele conținute sunt: unt de shea nerafinat, ulei de cocos virgin, ulei de avocado presat la rece, glicerină vegetală, ceară de albine, alcool cetilic, uleiuri esentiale de mentă și rozmarin,  extract antioxidant de rozmarin.

De asemenea, ingrediente sunt naturale 100%, dintre care 90% sunt ingrediente certificate organic/bio. Produsele sunt preparate manual, în laborator.

Preț: 75 lei.

 

Mască de față

Folosesc măști de față o dată pe săptămână 100%. Este un fel de me time și nu fac rabat de la el sub nicio formă. A fost foarte amuzant când am folosit prima dată această mască de față pentru că am făcut-o cu prietenele mele și a fost un moment din ăla de filme, în care arătam ca niște ciudate și râdeam una de fața celeilalte. Însă, efectul s-a simțit pe loc, această mască fiind la rândul ei foarte grasă și puternic hidratantă. Dincolo de scopul primar, acela de a calma și oferi luminozitate, mi se pare că e o mască foarte bună pentru hidratare, așa că o recomand în această direcție.

Ingredientele conținute sunt: gel Aloe Vera, argilă galbenă, ulei de migdale(presat la rece), emulsifiant vegetal, glicerină vegetală, alantoina, Magnesium Ascorbyl Phosphate (vitamina C stabilizată), uleiuri esențiale de palmarosa și lavandă, benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid, sodium benzoate, potassium sorbate.

Preț: 85 lei.

 

Ser cu vitamine

Mi s-a tot spus cum tratamentele cu vitamine fac foarte bine tenului. Nu contest acest aspect, însă, la ce program am eu și la cum îmi planific, la minut uneori, fiecare zi, o oră de spa sau tratamente faciale înseamnă mult. Prefer, astfel, cât se poate, să găsesc produsele care să țină locul tratamentelor la salon, până ajung eu pe acolo. Se pare că ca la QI Cosmetics, cosmetice naturale, se găsește acest ser cu vitaminele C și E, cu efect antioxidant și hrănitor. Eu mi-am dat cu o cantitate mică, seara, înainte de culcare, pentru că trebuie evitată expunerea imediată la soare, și îmi simt tenul moale și elastic.

Ingredintele conținute sunt: hidrolat trandafiri, ulei de primula (luminita serii), ulei de șofrănel, ulei de orez, lecitină,  ascorbyl palmitate (vitamina C), vitamina Eacid ferulic, ulei esențial de morcov, guma xanthan , benzyl alcohol, salicylic acid, sorbic acid.

Preț: 140 lei.

 

Dacă sunteți curioase și puneți preț pe ingredientele bio, dar și faptul că nu testează pe animale, QI Comestics e un brand pe care îl recomand cu toată încrederea pentru produsele lor. De asemenea, dacă vă hotărâți să faceți o comandă, veți avea reducere 10% cu codul 10qi.

 

Kisses & Hugs

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights