Skip to main content

Nu stiu de unde vin ideile astea care zic ca daca un produs e ieftin e, automat, prost. Am multe exemple care contrazic aceasta idee. Cred ca tine mai mult de cultura noastra si de cunoasterea materialelor, decat de brand sau locul de unde pot fi cumparate. Daca ar fi sa arunci o privire in dulapul meu, vei gasi un amalgam de haine, unele branduite, altele no name. Si nu vei face in veci diferenta.

Sunt curioasa despre produsele din supermarket. De ce nu am putea sa ne cumparam haine si din supermarket?! Doar pentru ca nu se gasesc in mall?! La urma urmei, gasesti aceeasi gama variata de articole vestimentare. Nu mai vorbesc de incaltaminte. Daca ar fi sa faci o vizita la Selgros, ai ramane surprinsa de incaltamintea din piele naturala sau sintetica si, mai ales, de calitatea lor.  Gasesti de la pantofi, botine, ghete, cizme, bocanci, sandale, saboti, papuci de plaja si de casa, iar pentru persoanele interesate, se gaseste si incaltaminte profesionala pentru sectorul medical si gastro. Un pont: toate articolele de incaltaminte sunt verificate din punct de vedere dermatologic de catre renumitul laborator german Hanse Control.

Il am aici aproape, asa ca next time cand merg sa cumpar de-ale gurii, arunc un ochi si la incaltaminte. Niciodata nu pot sa stiu unde se ascunde o comoara. Apoi sa nu spui ca nu ti-am zis si tie.

Din catalogul nou, mi-au facut cu ochii mocasinii negri din piela naturala, dar si balerinii cu animal print din piele eco, ambele la preturi super accesibile.

1233

 1234456

Selgros Bucureşti Berceni

Produse alimentare şi nealimentare

Str. Turnu Magurele nr. 92-108, Sector 4, Bucureşti, 041711 , RO

Tel: 0214 068 000

Fax: 0214 068 199

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights