Skip to main content

De mult timp planuiesc sa fac postari de tipul acesta. Eu le urmaresc constant la bloggeritele din afara. Cel mai tare ma atrage un blog care imi furnizeaza informatii in zona de beauty, fashion, lifestyle. Si ma gandesc ca e nevoie de genul acesta de articole si pe la noi.

Cel mai tare ma intereseaza sa gasesc si sa recomand lucruri accesibile pentru toate fetele. Eu imi doresc de toate, mi se par necesare, de la chestii de papetarie, pana la cosmetice, haine, lumanari sau cani dragute. Mi se pare greu cu un buget de studenta sau chiar si angajat sa dai cu banii in toate partile. Asadar, primele recomandari pe care vi le fac:

Home design

Lumanari de la DM cu 7 lei

Miros foooarte bine, sunt maricele, imi place faptul ca nu-s foarte colorate si ca au suport de sticla. Mai sunt si destul de ieftine si nu au aspect de cheap sub nicio forma.

Le poti gasi cu diferite arome. In AFI, am gasit doar tipul de lumanare anti tabac, dar iubitul fumeaza in casa, asa ca nu mi s-a parut o idee rea. Nu am stat sa analizez cat a functionat, caci nu cred ca ar face fata, insa are un miros foarte frumos. Eu o tin pe dulapul de toaleta, cu toate cosmeticele and stuff si de fiecare data cand trec pe langa, simt o aroma in aer. La Unirii, am gasit si cu vanilie ( dar si cu alte arome ) si mi-am facut rezerve.

1234567

 

Suporturi de lumanari cu 1.5 lei

Ok, promit ca nu va fi un articol numai despre lumanari. E o simpla coincidenta. Dar trebuie sa stii ca la Ikea gasesti suporturi de lumanari din sticla, ce pot fi folosite atat pentru lumanari lungi, cat si pentru lumanari pastila. Deja le-am recomandat unor prieteni care s-au mutat in casa noua si au fost foarte fericiti. Apoi am realizat ca as fi iesit mai ieftin la cadoul de casa noua, but that’s life.

qwsedfghb

Beauty 

Balsam de buze de la Fares cu 5 lei

E o minune pentru mine. E singurul care imi calmeaza buzele intr-un timp foarte scurt. Aproape ca am devenit dependenta de el. Il port in geanta, il tin langa mine non stop. Nu pot sa ma pun in pat sa dorm, fara sa imi aplic acest balsam.

E pe baza de galbenele si propolis, are si acel miros specific. Il gasesti in Auchan cu 5 lei.

DSCF6709

 

Books

Sunt innebunita dupa cartile despre moda, pentru ca imi doresc tare mult sa imi pun la punct cultura generala din zona asta. De cele mai multe ori, costa destul de mult si e putin greu sa investesti intr-o biblioteca de acest fel. Asta pana cand am descoperit acele librarii de la Universitate, cu multe carti in engleza, la preturi uluitoare. Recomand What makes great fashion. A costat 10 lei. Nu e nicio gluma!

dfgh

 

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights