Skip to main content

Eu urmaresc bloguri cam pe orice nisa. De multe ori, mai ales cand e vorba de chestii tehnice, ma pierd de la primele fraze. Dar le am acolo intr-o arhiva ( despre care va voi povesti in articolul viitor ) pentru ca imi place sa fiu conectata la ce se petrece in blogsfera, caci doar pe aici ma invart si eu in mai mult de jumatate din timpul meu.

Gasesc foarte des lucruri care imi plac si merita sa fie vazute/citite de multa lume ( din perspectiva mea, cel putin ).

Prin urmare, pe langa recomandarile de shopping, voi incepe sa recomand diferite bloguri sau articole care imi plac.

1. http://avetisiperoz.ro/bucatarie-si-living-retro-la-pret-de-jumatate-de-bucatarie/

Bun, este vorba despre o bloggerita din Romania. Are un stil atipic si cum nu vedeti peste tot. Eu am gasit foarte multe idei utile la ea pe blog, dar articolul citit azi de dimineata m-a fascinat. Povesteste cum si-a decorat bucataria si sufrageria, singurica, fara vreun designer si cu chestii cumparate ori de la reduceri, ori de la targurile de vechituri. Mie mi-a placut foarte mult, merita citit.

2. http://www.bustle.com/articles/23383-7-simple-ways-to-get-organized-finally

Desi nu-s adepta articolelor de tipul acesta, imi place ca sunt tot felul de recomandari de unde iti poti achizitiona chestii dragute care chiar ajuta in organizarea sifonierului, biroului etc.

3.http://apairandasparediy.com/2014/07/how-to-pack-a-hat.html?crlt.pid=camp.8yq9wajOwh17

Si pentru ca se apropie 1mai si multi dintre noi pleaca la mare, chit ca-i soare sau nu prea, palaria e nelipsita. La urma urmei, palaria nu e numai un item pe care il folosesti sa te fereasca de soare, ci doar ca sa dea bine cu tinuta. Pe langa asta, eu chiar mi-am batut capul cu palaria mea imensa de vara, pe care tot timpul m-am chinuit sa o car dupa mine la mare. Si cand mergeam pe litoralul romanesc, nu era asa mare problema, dar cand calatoream mai mult, devenea a pain in the ass.

4.http://cupcakesandcashmere.com/fashion/my-wardrobe-staples

Uite un alt tip de sfaturi pentru organizarea sifonierului tau. Emily de la Cupcakes and Cashmere vorbeste mai mult despre piesele pe care ea le considera de baza si cu care poti construi oricand tinute diferite, in functie de nevoile tale.

5. http://theeverygirl.com/how-to-prevent-overpacking

Si ca tot vorbeam mai sus despre cum sa impachetezi o palarie, uite ca am gasit si un articol misto despre cum sa nu pleci de acasa cu un geamantan mai mare ca tine. Anyway, oricat as citi, tot mi-e greu sa imi fac bagajul smart si usor de carat si cu tot ce am nevoie. Maybe next time am sa stau cu articolul printat langa mine.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights