Skip to main content

Digital Divas by Avon este conferinţa ajunsă la cea de-a patra ediţie, care adună toată blogosfera de fashion & beauty din România pentru poveşti de succes şi, de ce nu, motivaţionale, pentru networking, pentru noutăţi din online livrate de specialişti. Tema de anul acesta este Digital Empowerement, cu alte cuvinte este o temă care reuneşte bloggeri, specialişti, vedete din comunitatea de beauty şi fashion din România care ne vor încânta cu poveştile din cariera lor.

Poate cea mai interesantă parte este prezenţa unui speaker internaţional. Vorbim aici despre Adam Katz, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi de modă din lume. Dacă nu aţi auzit de el până acum, luaţi de răsfoiţi site-ul său, le21eme.comEl a început încă de acum 11 ani să facă poze şi urmează să aflăm tot parcursul său profesional de atunci şi până acum şi cum şi-a transformat pasiunea într-un real business. La urma urmei, poate deveni scopul primar pentru multe dintre noi. Atâta timp cât te îndrăgosteşti de blogging, îţi vei dori să faci asta pentru tot restul vieţii tale. Ideea de a-ţi câstiga traiul în modul acesta vine la pachet.

Pe lângă Adam Katz, vor fi şi alţi speakeri, pe care urmează să îi aflăm. Cele trei sesiuni de discursuri vor avea loc în intervalul orar 14:00-17:15. După aceste sesiuni, urmează Gala Digital Divas powered by Avon, între orele 19:00-21:00, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri româneşti din ultimul timp

La acest eveniment, accesul se face doar pe bază de invitaţie, dar va exista şi o transmisiune live, despre care o să vă mai spun în apropierea evenimentului. Dacă eşti bloggeriţă şi vrei să participi, poţi intra pe site-ul Digital Divas și solicita o invitație. De asemenea, îți  poți înscrie blogul la una dintre categoriile din concurs, însă mai multe detalii despre asta găsiți pe site-ul evenimentului.

Abia aștept evenimentul, ar fi trebuit să particip și anul trecut, însă au intervenit alte obligații în programul meu și mi-a fost imposibil să mai ajung. Și anul acesta au existat câteva obstacole, însă voi reuși sa particip la eveniment. Happy me!!

Kisses & Hugs

Untitled

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights